Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az ismertebb magyar politikuso...

Az ismertebb magyar politikusok közül ki melyik roxforti házba kerülne?

Figyelt kérdés

2019. aug. 22. 13:16
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Csak a Mardekárba, elvégre ravaszul lopnak és olyanok mint a kigyók, akik kigyóznak.
2019. aug. 22. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

A magyar politika természetéből adódóan leginkább csak a mardekáros jellemek(ők a ravasz, törtető emberek) tudnak jól érvényesülni, esetleg még néhány Hollóhátas az esze és szorgalma révén, de ők meg inkább háttérben vannak.

Griffendéles vagy Hugrabugos politikust viszont nemigazán tudnék mondani, ők nem elég gátlástalanok, hamar megundorodnak és nemnagyon viszik többre falusi/kisvárosi polgármesternél, kerületi képviselőnél.

Egyébként, hogy neveket is modjak:

Mardekár: Orbán, Gyurcsány(főleg a kígyós elszólása óta :)), Németh Sziszi, Rogán, Lázár, Toroczkai(ő,,griffendéles jelleműnek" akarja beállítani magát, de szerintem köze nincs hozzá), Morvai Krisztina,

Hollóhát: Szijjártó, Bajnai, Matolcsy(a Hollóhátba jár a legtöbb fura különc, szóval gondoltam ő is befér ide), Puzsér, Tarlós, Vona.

2019. aug. 22. 14:20
 3/4 anonim válasza:
34%
Én Lázárt betenném Griffendélesnek, de akár Orbánt is.
2019. aug. 24. 13:45
 4/4 anonim válasza:
87%
Malfoy csicskája az a dagadt sütizabáló szörnyeteg lehetne mondjuk a Németh Szilárd XD
2019. okt. 29. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!