Mennyi idő alatt olvasol el egy 300 oldalas könyvet?
Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt olvasol el kb. egy 300 oldalas könyvet,ha regény, és mennyi idő alatt, ha valamilyen ismeretterjesztő könyv vagy tankönyv?2023. márc. 14. 02:01
12/16 anonim válasza:
Kb. 1-2, ha nincs olyan sok időm 3-4 nap
13/16 anonim válasza:
Kb 10 nap. Attól függ mennyi időm van rá. Vagy mennyit szánok rá. A legutóbbi kötet amit olvastam most márciusban, egy 385 oldalas könyv, kényelmesen, úgy hogy hét közben dolgozom, és esténként sorozatokat is néztem, 2 hét alatt olvastam el.
Mikor egy egész vasárnapot szántam rá egy 300 oldalas könyvre, kora reggeltől késő éjszakáig, csak wc és étkezés ideje alatt hagytam abba, akkor azt 1 nap alatt elolvastam. Más kérdés, hogy én ezt az utóbbi módszert nem szeretem.
Jobb érzés olvasni, ha napról napra várom, hogy folytatódjon a történet 1-2-3-4 hétig, oldalszámtól függően.
Februárban pl 3 könyvet olvastam el, de az úgy jött össze, hogy egyik sem volt 300 oldal. Januárban pedig csak két könyvet olvastam, mert az egyik majdnem 500 oldal volt.
14/16 anonim válasza:
Függ attól, hogy könnyebb vagy nehezebb olvasmány, és mennyire tetszik. 1-2, rosszabb esetben 3 nap kb.
15/16 Jazminbeke44 válasza:
Én nem tartom magam gyors olvasónak, de a egy 300 oldalas könyvet max 2 nap elolvasni.
16/16 A kérdező kommentje:
És hány órát tart nektek?
2023. ápr. 2. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!