Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek manapság van...

Szerintetek manapság van kerestlek (romantikus) novellákra? Vagy csak az "igazi" 200 oldalas könyvek érdeklik az embereket?

Figyelt kérdés
Mindig is szerettem volna író lenni, de nemrég jöttem rá (konkrétan tegnap), hogy valójában a rövidebb sztorikban vagyok igazán jó. Szerintetek lenne értelme kiadatni olyan könyvet ami mondjuk 3-5 novellát tartalmaz?
2021. nov. 14. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
8%
Értelme nincs, venni nem fogják, de ha neked kell az, hogy kinyomtatva lásd őket, akkor hajrá.
2021. nov. 14. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, biztos van akiket érdekel, de nagy összegeket nem hiszem hogy fogsz velük keresni.
2021. nov. 14. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a novellás könyveket,de a romantika nem az én műfajom. A legtöbb ember,aki szereti a romantikus könyveket inkább a "rendes" könyveket szereti,de persze vannak kivételek biztos.
2021. nov. 14. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerűen lehet ezt tesztelni.

Írj fanfictiont, és nézd hogy hányan olvassák melyik történetedet.

Ez a könnyített mezőny, hiszen a karakterek, a világ és az olvasó érdeklődése adott.

Ha ilyen kondítciókkal el tudsz érni jópár ezer olvasót, akkor érdemes belevágni mondjuk egy novellás kötetbe.

2021. nov. 15. 02:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez abszolút ember függő. Én világ életemben elemi szinten gyűlöltem a novellákat. Így én biztosan rá se néznék. De biztos van aki meg azt szereti. Én a magam részéről a 300+ oldalas könyveket kedvelem.
2021. nov. 15. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!