Kb mennyi idő alatt olvastok el egy 3-400 oldalas könyvet?
Vizsgára készülve ennyit fél nap alatt. Mert volt 6 könyv és három nap felkészülés. :)
Persze szórakoztató irodalmat pár nap/gy hét alatt.
Munka, edzés, egyéb szórakozás mellett nekem kb 3 hétig tart ki egy kb 400 oldalas könyv. Most pont az Íliászt vettem elő, de ez jóval tovább fog tartani, mert nem is tudom olyan gyorsan olvasni, mint egy sima regényt.
Egyetem alatt más volt a helyzet, akkor azért a szakkönyveken gyorsabban átmentem.
Munka, család, háztartás mellett olyan 2-3 hét között. Attól is függ hogy van szedve mert pl nagyobb betűmérettel nyomtatott könyvből akár 30 oldalt is elolvasok 1 óra alatt, egyébként csak 20-at.
Ebben a hónapban nekem pl csak 2 könyv fog beleférni. Jelenleg az idei évben a második könyvemet olvasom, ez 475 oldalas. Az első csak 256 volt.
Úgy számolom jövő hónapban 3 is bele fog férni, mivel amiket kiválasztottam, 2db 300 oldal alatti, egy pedig 200 oldal alatti.
De egyébként idő közben olvasok mást is, pl 2 könyvsorozatot is, párhuzamosan. Ezekkel is haladok csak sokkal lassabban. Így tovabb tart:) Nagyon hangulatolvasó vagyok, szeretek többfélét olvasni egyszerre.
De pl ugyanígy vagyok a sorozatnézéssel is:).
Ha egész nap ráérek, akkor egy nap alatt bőven.
Háztartás és gyerekek mellett, vagyis éjszakai olvasásokon 2-4 nap attól függően, mennyit bírok ébren maradni.
Ha suli van, nekem kb 2 hét elolvasni egy 300-400 oldalas könyvet, akkor kevés a szabadidőm, de nyáron elég 3-4 nap, ha nagyon izgalmas a történet.
18 L
Attól függ. A romantikus könyveket gyorsabban el tudom olvasni, mint egy fantasyt, ami hosszú időbe is telhet.
Általánosságban 3 nap alatt elolvasok egyet, de volt olyan, hogy 1 nap alatt ledaráltam az egészet. Viszont egyszer volt, hogy több mint fél év kellett hozzá, mert megállás nélkül dolgoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!