Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 2023 irodalmi pályázatok?

2023 irodalmi pályázatok?

Figyelt kérdés

egy 1000-1500 szószám közé eső miniírásommal szeretnék indulni bármilyen irodalmi pályázaton, ahol a téma kötetlen, valamint egyaránt pályázhatnak általános iskolások és gimnazisták is, a határidő pedig a mostanihoz képest (2023, február 18) emberi és teljesen reális, tehát legalább kettő-három hét még hátra van a benyújtásig.

fontos, hogy nagyon maximum novellaként tudnám indítani az írásomat, így nem szeretnék regényíró versenyekre vagy kiadók által hirdetett pályázatokra jelentkezni.

minden segítséget megköszönnék, eddig nagyon maximum egyetlen pályázatot találtam, és egyszerűen már nem nagyon találok aktuális, esedékes opciókat.

magabiztosan írom ki ezt a kérdést a válaszok reményében, hiszen hiába találtam olyanokat itt, amik sokkal régebben íródtak, de legalább egy-két ténylegesen hasznos válasz mindig érkezett, szerintem ez sem lesz most kivétel :)

még egyszer köszönöm, ha valaki időt szán erre a kérdésre, akár a válaszolásra is <3

2023. febr. 18. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Fészen van egy Irodalmi pályázatok nevű csoport, azt ismered?
2023. febr. 19. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!