Találtam egy irodalmi pályázatot. Lenne is hozzá kedvem, meg nem is. Mi legyen? (többi lent) 14/L
Figyelt kérdés
A téma ez első világháború évei. Most messze is meg közel is áll hozzám, mert friss az emlék nyolcadikból. Viszont utálom az ilyen háborús dolgokat, de ez megfogott és nem tudom, hogy mi legyen.2014. ápr. 4. 21:33
2/5 anonim válasza:
Van még millió meg egy másik pályázat szerintem:))
3/5 veronika 1996 válasza:
Gondold át, hogy mi fogott meg benne, ha már felkeltette az érdeklődésedet akkor valami tettszhetett benne. Azt is megpróbálhatnád, hogy egy nagyon egyszerű kis vázlatot írsz, hogy lásd, hogy van-e kedved utána megírni, kibővíteni.
4/5 anonim válasza:
2.vagyok,amúgy úgy is lehetne csinálni, hogyha egyszercsak váratlanul eszedbe jut valami, abból alakítasz ki egy teljes történetet, szóval előbb az ötlet van, utána a megvalósítása, és azután keresel hozzá pályázatot, ahol az írt műved a pályázat kritériumainak megfelel.
5/5 anonim válasza:
Azért ritka, hogy egy mű éppen passzoljon egy pályázat kiírására, volt szerencsém a "másik oldalról" megélni, milyen az ilyen "úgy gondoltam, illik ide" művek fogadtatása (a zsűri szemszögéből).
Hmm... talán csak azért fogott meg, mert szerettél volna indulni egy irodalmi pályázaton, és friss az emlék az óráról. Úgy érezted, ezen tudnál indulni. Maga a téma láthatóan nem izgat. Inkább várj egy másik pályázatra. (Lett volna javaslatom, mit lehet ilyen témára írni, ha nem akarsz a háborús résszel foglalkozni, de ahhoz túl fiatal vagy, hogy élethűen bemutasd. Talán ne erőltesd, lesz még pályázat, amin jobb ötletekkel indulhatsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!