Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen regényt szeretsz olvasni?

Milyen regényt szeretsz olvasni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Majdnem az összes ezek közül.

Történelem szakosként a történelemkönyveket is szeretem, de sokszor nehezen viselem el, száraznak érzem és sótlannak, különösen, ha egy általam kevésbé érdekelt időszakról szólnak.

Erotikusról szólva... nem sokat olvastam, és tuti van jó is, de nem érdekel a téma.

Ifjúsági és romantikus... ez nagyon-nagyon könyvfüggő. A jól megírtak, vagy a témában hozzám közelebb állók között rengeteg kedvenc van, viszont a zsáner nagy részét kimondottan nem szeretem. De összességében egy határozott igen, egy nagy HA-val.

Horror és bűnügyi mindig, ha jobban megírt kötetekről van szó. Nagyon közel állnak hozzám ezek.

Fantasy pedig bármilyen, jó és rossz, kidolgozott történet, eposz vagy fércmunka-ponyvaregény, a young adult rom-sztorikat leszámítva szó szerint mindet szívesen olvasom - aztán meg szigorúan értékelem magamban, nem könnyű meggyőzni, de egy teljesen új világ elénk tárulása mindig óriási hatást gyakorolt rám.

És nem volt felsorolva, de alapzsáner még a sci-fi... Hát, sok sci-fit még nem olvastam, csak pár young adult sztorit (amelyek közül egyedül a Battle Royale tetszett, ami meg már a horror kategóriát súrolja) és a Dűnét (ami meg nem egy klasszikus sci-fi. Egy űropera-Trónok harca, szóval ezzel meg voltam véve), de egyébként kedvelem a sci-fit, de nekem túl száraz lenne, könyvben mindenképp. Mindegy, pár K. Dick könyvem van itthon, majd azokkal teszek próbát.

2023. febr. 19. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Sci-fi & Fantasy.
2023. febr. 19. 20:55
 13/14 madi111 ***** válasza:
Dokumentumregényeket. Életrajzokat. A lényeg, hogy megtörtént eseményeket dolgozzon fel.
2023. febr. 25. 13:07
 14/14 anonim válasza:
Harry Potter kedvencem imádom
2023. ápr. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!