Milyen könyveket olvastatok legutóbb? Kinek ajánlanátok őket?
Harry herceg könyvét: nem lett szimpatikusabb. Nem normális a pali.
Az első Lőpormágust (Bryan McClellan): minőségi fantasy, sok politikával. Tetszik, hogy flintlock fantasy, nem nagyon olvastam még ilyet.
Az első 3 Nem vagyok sorozatgyilkos (Dan Wells): hát.... az alapötlet jó, de nem áll neki jól, hogy YA. Kicsit ilyen edgy gyerekes helyenként. A harmadik rész nekem nem igazán tetszett.
Épp most fejeztem be a Gyűrűk Ura második kötetét - szupi volt, tetszett! Holnap már el is kezdem a Király visszatér-t.
Korábban Sapkowski Vaják sorozatát olvastam - abszolút zseniális. Tervben van az újrázás.
Amúgy nagyon érdekes látni, hogy mennyire/mikben különbözik a high-, és a dark fantasy...!
A kiknek ajánlanám kérdésre válaszolva a GYU-t bárkinek, akit érdekel a fantasy műfaj, a Vajákot szintén, de bizonyos kor alatt inkább nem. És aki kellően el tud vonatkoztatni a sorozat forgatókönyvétől. (Sokszor rettentően ki voltam akadva, hogy egy király történetet hogy lehet ennyire kisemmizni...)
Andy Weir: A Hail Mary-küldetés. Minden sci-fi olvasónak kötelező darab.
Még a Mark Lawrence: Bolondok hercegének akartam neki esni újra(2.próbálkozásra), mert a Széthullott Birodalom trilógiája után sokan dicsérték a Vörös Királynő háborúját. De nekem nagyon nem jött be a főhős személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!