Olvastatok már Agatha Christie könyveket? Ha igen, melyik volt a kedvencetek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 21:07
1/10 anonim válasza:
Igen, nálam a tíz kicsi néger viszi a prímet :D
2/10 anonim válasza:
Én összesen 11 könyvet olvastam eddig tőle (de mindenképpen tervezek még!!😆)
Az eddigi top három nálam:
1. Tíz kicsi néger
2. Gyilkosság Mezopotámiában
3. Paddington 16.50
3/10 anonim válasza:
Nekem a Gyilkosság az Orient expresszen és a Függöny volt a kedvenc.
4/10 anonim válasza:
Tíz kicsi néger valóban nagyon jó, de tetszett a Nyaraló gyilkosok, Kristálytükör meghasadt stb. A Függönyben a kávés halál tetszett nagyon.
5/10 anonim válasza:
Nekem a Tíz kicsi néger, Az Ackroyd-gyilkosság és az Öt kismalac tetszett a legjobban.
7/10 anonim válasza:
Tíz kicsi néger ( úgy látszik ez nem csak nekem a kedvencem ) és a Hét számlap rejtélye
8/10 anonim válasza:
Eddig csak a Paddington 16.50-t olvastam, az nagyon tetszett.
9/10 anonim válasza:
Vannak ugye a top könyvei, amiket mindenki emleget, Tíz kicsi néger, Orient expressz, Ackroyd-gyilkosság, Paddington 16:50 stb, tényleg nagyon jók, de ezeken kívül vannak kevésbé népszerű könyvei is, amiket én le se tudtam tenni, annyira tetszettek. Pl. A Sittaford-rejtély, A barna ruhás férfi, Nem zörög a haraszt. Nekem eddig csak egy könyve nem tetszett annyira, az Örök éj (vagy más néven Végtelen éjszaka), konkrétan az első felét olvastam és nem történt benne semmi érdekes.
10/10 anonim válasza:
Öt kismalac
A ferde ház
Gyilkosság az Orient expresszen
Gyilkosság Mezopotámiában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!