Milyen könyvet olvassak?
Nagyon szeretem Szabó Magda, valamint Agatha Christie könyveit. Szabó Magdától a kedvencem Az ajtó. Ebből kifolyólag nem vetem meg a mélyebb, elgondolkodtatóbb könyveket sem.
A fantasyt egyáltalán nem szeretem, szóval nálam az ilyen Üvegtrón stb. könyvek teljesen kiesnek.
Nagyon megköszönném, ha valaki ez alapján tudna nekem ajánlani valami jó könyvet :)
Misztikus krimi ?
Covert-One 81%
magyar nyelvű, regény,krimi
Robert Ludlum – Gayle Lynds: A Hádész faktor
Robert Ludlum – Philip Shelby: A Kasszandra-szerződés
Robert Ludlum – Gayle Lynds: A Párizs opció
Robert Ludlum – Gayle Lynds: Altman-kódRobert Ludlum – Patrick Larkin: Lazarus-vendettaPatrick Larkin: Moszkvai kórJames H. Cobb: Sarkvidéki küldetésKyle Mills: Árész-határozatJamie Freveletti: A Janus-megtorlásKyle Mills: UtópiatervezetJamie Freveletti: A Genf-stratégia
Kyle Mills: Hazafias játszma
-
Robert Langdon 84%
amerikai szerző kaland kalandregény kortárs krimi magyar nyelvű regény thriller
Dan Brown: Angyalok és démonokDan Brown: A Da Vinci-kódDan Brown: Az elveszett jelképDan Brown: InfernoDan Brown: Eredet
1. Dan Brown: Angyalok és démonok 89%
2. Dan Brown: A Da Vinci-kód 85%
3. Dan Brown: Az elveszett jelkép 79%
4. Dan Brown: Inferno 86%
5. Dan Brown: Eredet
__--
Harry Hole 89%
férfi főszereplő krimi magyar nyelvű norvég szerző regény skandináv
Jo Nesbø: DenevéremberJo Nesbø: CsótányokJo Nesbø: VörösbegyJo Nesbø: NemesziszJo Nesbø: BoszorkányszögJo Nesbø: A megváltóJo Nesbø: HóemberJo Nesbø: LeopárdJo Nesbø: KísértetJo Nesbø: PoliceJo Nesbø: SzomjúságJo Nesbø: Kés
Mélyebb, elgondolkodtató, lélekemelő:
Wass Albert, A funtineli boszorkány
Hozzájutni majdnem lehetetlen, ami felbukkan a piacon, rögtön megveszik.
Daphne Du Maurier: A manderley ház asszonya
és
John Buchan: 39 lépcsőfok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!