Melyek azok az önfejlesztő könyvek amelyekkel a legtöbbet lehet tanulni/legpraktikusabb azzal elkezdeni fejleszteni önmagam?
Szerzőket írok neked, akiktől érdemes olvasni:
Csernus Imre
Almási Kitti
Allan és Barbara Pease
Dr. Máté Gábor
Kurt Tepperwein
Osho
Katie Brian
Rhonda Byrne
Na, én is férfi, és nekem pl. sokat segített Gratch: Ha a férfi beszélni tudna című könyve.
Általánosságban, szuper lenne, ha még konkrétabban meg tudnád fogalmazni a céljaidat.
Pl. pontosan milyen helyzetekben szeretnéd tudni jobban kezelni az érzéseidet? Ezeket írd le magadnak. Azért, mert minél konkrétabb célokat tudsz megfogalmazni, annál könnyebb találni hozzá könyvet, és elérni azokat.
Korb Felfelé a lejtőn is szuper, elég új, és a különféle agyterületek szerepét tárgyalja - ismeretterjesztő formában - a depresszió szempontjából. Szerintem szuper.
Szintén szuper Shapiro: Győzd le a múltad! - ez a traumafeldolgozásról szól. Neked is lehet traumád gyerekkorodból, amit cipelsz magaddal.
De leginkább egy terápiába lenne érdemes elmenned, amíg még nem vagy nagyon rosszul. 50f
Orvos-Tóth Noémi
Edith Eva Eger
Pál Ferenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!