Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek azok az önfejlesztő...

Melyek azok az önfejlesztő könyvek amelyekkel a legtöbbet lehet tanulni/legpraktikusabb azzal elkezdeni fejleszteni önmagam?

Figyelt kérdés

2023. febr. 13. 00:26
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Szerzőket írok neked, akiktől érdemes olvasni:

Csernus Imre

Almási Kitti

Allan és Barbara Pease

Dr. Máté Gábor

Kurt Tepperwein

Osho

Katie Brian

Rhonda Byrne

2023. febr. 13. 07:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne tudnod, hogy mit szeretnél magadon fejleszteni?
2023. febr. 13. 13:53
 3/10 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm utánuk nézek.
2023. febr. 13. 16:28
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Igen sejtettem, hogy egyszerűbb lenne úgy, csak nehéz megfogalmazni leginkább a pszichémet, a személyiségemet szeretném.
2023. febr. 13. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs problémád, ami akadályoz az életben, akkor önismereti csoportok is léteznek, lehet hogy az lenne jobb neked.
2023. febr. 13. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 Hát sajna elég sok van önbizalomhiány, kevesebbnek érzem magam egyébként. Szeretnék tanulni az emberekről érdekel a pszichológia, érdekel hogyan tudnám az érzelmeimet jobban kezelni stb.. Igazából így összességében minden ami egy ember énjét fejleszti.
2023. febr. 13. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Nemed?
2023. febr. 13. 20:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Férfi
2023. febr. 13. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Na, én is férfi, és nekem pl. sokat segített Gratch: Ha a férfi beszélni tudna című könyve.

Általánosságban, szuper lenne, ha még konkrétabban meg tudnád fogalmazni a céljaidat.

Pl. pontosan milyen helyzetekben szeretnéd tudni jobban kezelni az érzéseidet? Ezeket írd le magadnak. Azért, mert minél konkrétabb célokat tudsz megfogalmazni, annál könnyebb találni hozzá könyvet, és elérni azokat.

Korb Felfelé a lejtőn is szuper, elég új, és a különféle agyterületek szerepét tárgyalja - ismeretterjesztő formában - a depresszió szempontjából. Szerintem szuper.

Szintén szuper Shapiro: Győzd le a múltad! - ez a traumafeldolgozásról szól. Neked is lehet traumád gyerekkorodból, amit cipelsz magaddal.

De leginkább egy terápiába lenne érdemes elmenned, amíg még nem vagy nagyon rosszul. 50f

2023. febr. 13. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Orvos-Tóth Noémi

Edith Eva Eger

Pál Ferenc

2023. febr. 22. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!