Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol kaphatnam meg az "Ignite...

Hol kaphatnam meg az "Ignite Me" cimu konyvet? (Tahereh Mafi a szerzo)

Figyelt kérdés

Elojegyeztem a Librin es a Bookline-on es egyenlore semmi hir.Azt tudom hogy biztosan le van forditva mert a Bookline-on lattam reszeleteket a konyvbol magyarul.Sot a 4.resze a sorozatnak is elerheto mar.Nagyon tetszett eddig a tortenet es szeretnem folytatni,csak sehol sem talalom a 3.reszt.Esetleg ti tudjatok-e elerheto-e valahol?Vagy akinek megvan honnan szerezte be?

Elore is koszonom!

2023. febr. 3. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Jön elvileg a többi kötet is egyébként, úgy tudom, nincs vége a 4. résszel, csak sokáig bizonytalan volt a magyar kiadás sorsa.

2023. febr. 3. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:

2-es Nagyon szepen koszonom!!! Ma mar nyugodtan alszom. Igen olvastam nem reg hogy jon a tobbi resze is,csak ido az is.

Megegyszer koszonom!!

2023. febr. 4. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Eddig angolul 6 rész jelent meg

[link]

2023. febr. 5. 06:27
 4/4 anonim ***** válasza:

3, A magyar kiadás sorsa volt a kérdéses, mert a negyedik 2018-ban jelent meg, és azóta semmi. Valószínűleg nem fogyott eléggé, és ugye a covid papírhiány stb is közbeszólt, mert egy ideje folyamatosan az volt kommunikálva (molyon szokott a kiadó válaszolni ilyen kérdésekre), hogy nincs tervben a sorozat folytatása. Sokan már be is tudtuk annak, hogy elkaszálták.

Végül aztán valami változott, mert tavaly nyár elején kiadták újra a kifogyott részeket, és azóta az a kiadói kommunikáció, hogy jön a sorozat lezárása is.

Egyébként nem hat kötet van angolul sem, mert több kiegészítő kis történetet is írt az írónő, amik külön és együtt is megjelentek több kötetben. :) Reméljük, azokra is vonatkozik a kiadási terv.

2023. febr. 5. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!