Láttátok a TirexiHD "magyar" videóst, nézzétek meg a videót és rögtön utálni fogjátok (ajánlott, hátha együtt dolgozik innen valaki vele és végre kaphatna egy pofont)?
Ajánlott, komolyan, ilyen embert még nem láttam, van róla élő videó is, felvállalta magát régebben, csak annyira megutálták szegény szerencsétlen balf*szt, hogy már szerintem törölte is a régi videóit, csak nézzétek meg miket ír másoknak láthatatlanba, felháborító a gyerekecske...
Akinek nem inge ne vegye magára, hogy kiírtam ezt a kérdést, csupán bemutatni akartam!
sg.hu fórumon van is róla egy jó kis topik a rajongóival: [link]
A fórumot is visszanézhetitek, komoly ami róla folyik...
Sajnos nekem volt szerencsém megismerni.. eléggé egy irritáló személyiség és túl nagy képű. A legtöbb videóját betiltotta kishazánkban, mert állítása szerint nem érdemeljük meg, hogy nézzük.
“- akad a videó? Sz.r a géped bzdmeg, hát naponta cserélgetem a ramokat” kijelentése örökre megmarad benne, annyit nevettem :D
A videosok mellett mindig áll valaki, ezért tud pénzt keresni. Tirexinek ugyan az volt a szponzora mint herbynek, de tirexi még is többet keresett havonta az only gameplay videóival amiben a hangját se vállalta fel, mert a céget nem ő kereste fel, hanem a cég őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!