Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpadon mennyire pontosan...

Wattpadon mennyire pontosan lehet írni nemi erőszakról?

Figyelt kérdés

A Wattpad történetemben szeretnék írni róla. Ezt milyen formában tehetem meg? Részletekbe merülően is lehet írni? Vagy egyáltalán lehet szó róla, vagy említeni is tilos? Csak azért kérdem meg, mert nem szeretném ha törölnék az írásaim vagy a profilom csak ezért. Szóval, ha nem lehet akkor inkább dobom az ötletet.

Egyébként egyik fél sem 18 alatti szereplő (akikről írni szeretnék).

2023. jan. 20. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
"Kit érdekel te mitől mászol falra? A szerző úgy írja meg, ahogy akarja." Emiatt egy rakás szar a wattpados írások 99 százaléka.
2023. jan. 22. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
41%

11!

Nem emiatt rakás szar. Ha cenzúráznák őket valami nyomorultak, akkor sokkal szarabbak lennének.

2023. jan. 22. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
34%
Ennél szarabb? Aligha.. a wattpad a hulladék írások gyűjtőhelye.
2023. jan. 22. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem engedett kiabálni, ezért lekevert egy pofont és ököllel is megütötte az arcom - nem "nem engedett" és ezért ütött meg.

Azért ütött meg, mert kiabáltál, ami pl zavarta.

2023. jan. 24. 13:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A wattpadra tipikusan olyanok írnak, akik próbálkoznak, és egy próbálkozás eleinte olyan is.

Borzalmasan nehéz jó íróvá válni, és a legtöbbjük el is vérzik - főleg azok, akik a kritikát már szentségtörésnek veszik :(

2023. jan. 24. 13:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Na helló. :)

Köszönöm a válaszokat, privátokat is, aki szerette volna, annak elküldtem.

Én "író"-nak nem nevezném magam igazából (ha egyáltalán nekem szólt, mert már nehéz követni ki melyikre válaszol), csak hobbi szinten szoktam írni és pár ismerősömnek mutattam meg a történetem, ők élvezik olvasgatni. Másokat nem igazán érdekel a Wattpad, ahogy észrevettem, főleg ha nem ifjúsági, romantikus, vagy fanfic az iromány.

Én azért elszórakozok vele, HOBBIból de komolyabban nem is biztos, hogy szeretnék.

Egyébként a kérdésre visszatérve, én fent hagyom nyilvánosan a fejezetet. Azt írták páran, hogy nem annyira durva. Ha törlik, akkor mindegy, úgyis Word-be szoktam írni, nem fog elveszni.

2023. jan. 24. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Már úgy mond "lejárt" téma ez, de a felnőtt jelzést nem csak az erotikus írások miatt kell kitenni. Durva, erőszakos jeleneteknél, öngyilkosság, gyilkosság, durva beszéd, avagy ami 18-as kategóriába sorolható.

Inkább azért is rakd ki, hogy ne töröljék a sztorid, ha esetleg egy rosszakarod jelenteni szeretne.

A kérdéssel kapcsolatban, pedig mindenképp olvass utána a dolgoknak. Ha esetleg találsz igaz történeteket erről a témáról, akkor érdemes elolvasni, hogy hogyan érezte ilyen esetben magát az ember, mert az ilyen jeleneteknél nem csak a történések a fontosok, hanem főként az érzelmek is.

És igen, lehet találni rossz, sőt borzalmas írásokat Wattpaden, de néhány könyvet feltudnék sorolni, amit elsőként itt volt olvasható.

2023. jan. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!