Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpadon mennyire pontosan...

Wattpadon mennyire pontosan lehet írni nemi erőszakról?

Figyelt kérdés

A Wattpad történetemben szeretnék írni róla. Ezt milyen formában tehetem meg? Részletekbe merülően is lehet írni? Vagy egyáltalán lehet szó róla, vagy említeni is tilos? Csak azért kérdem meg, mert nem szeretném ha törölnék az írásaim vagy a profilom csak ezért. Szóval, ha nem lehet akkor inkább dobom az ötletet.

Egyébként egyik fél sem 18 alatti szereplő (akikről írni szeretnék).

2023. jan. 20. 15:22
1 2
 1/17 anonim válasza:
61%
Kb ennyire pontosan: "Minden hiábavaló volt. Felesleges szavak a könyörületért. És az a fájdalom, amikor erőszakkal belém hatolt, felülmúlt minden lehető legrosszabb érzést a világon. Erős lökéseitől megfeszítettem a testem, úgy gondoltam, nem érzem annyira, amit művel. Mindeközben azon rimánkodtam, ne tartson sokáig! Legyen már vége! Forróságot éreztem magamban, ami hirtelen jött, és röpke pillanatig tartott. Belém élvezett... Sírtam, zokogtam, mikor lemászott rólam. A háta mögött az állandóan vigyorgó férfi állt letolt gatyával. Oda sem mertem nézni. Ismét könyörögtem, ismét rángatóztam, a csuklóm vérzett a bőrszíj alatt. Az a szemétláda pedig végig röhögött. Őt is éreztem, amint belém hatol. Nem engedett kiabálni, ezért lekevert egy pofont és ököllel is megütötte az arcom."
2023. jan. 20. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
63%
A wattpadon pont letojják miről írsz, akármit felengednek: Mondjuk most a fordításokat leszedték, szóval annyit sem ér az oldal mint eddig.
2023. jan. 20. 16:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet róla írni, de így be kell jelölnöd hogy felnőtt tartalmak is vannak benne
2023. jan. 20. 17:45
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Kb a 12 évesek kilencven százaléka dugásról meg erőszakról, agyatlan perverziókról ír: ez se lehet rosszabb...
2023. jan. 20. 18:23
 5/17 anonim válasza:
73%
Lehet írni. Részletes is. De ne úgy írd meg hogy "megdug" meg többi társa, mert falra mászok tőle. Viszont vedd figyelembe azt, hogy lehet valaki átesett rajta, így figyelmesen írd meg, és több helyen is jelezd, hogy ez megerőszakolásról szól.
2023. jan. 20. 22:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Közben megírtam, de szerintem nagyon durva lett. Van olyan itt, akinek lenne kedve (és gyomra) átolvasni csak ezt a fejezetet, és visszajelezne, hogy átlép-e egy határt, vagy sem? És természetesen nem jelentené egyből! Ha van, az írjon privátban vagy ide, és átküldöm miről van szó.
2023. jan. 22. 13:20
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Azért legyél vele tisztában, hogy szinte kizárt hogy ne fusson bele olyan akit a való életben megerőszakoltak.
2023. jan. 22. 13:21
 8/17 A kérdező kommentje:

"Dugás" egyáltalán nincs benne, csak a legvégén utalás rá. A körülmények és a leírásom miatt sokkoló ez a szituáció. De én még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez kint maradhat Wattpaden.

DE tettem figyelmeztető jelzést, ahogy említettétek, többet is!

2023. jan. 22. 15:01
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

5!

Kit érdekel te mitől mászol falra? A szerző úgy írja meg, ahogy akarja.

Kérdező!

Miért? Már ott is cenzúrázgatnak?

2023. jan. 22. 15:06
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Csak hónap elején kezdtem használni, a Community Policies & Guidelines pedig semmilyen konkrétumot nem ír, hogy mehet-e ki ilyesmi, vagy nem.

What We Remove

The following are not allowed on Wattpad. This is not a complete list, and we have the right to remove any content that we find inappropriate. Any content that could put our community at risk will be removed. Wattpad has the right to close any account or remove content without notice.

Glorification of Sexual Violence. Wattpad classifies non-consensual sexual acts to include rape, sexual assault, kidnapping for sexual purposes, or sexual slavery. The content cannot be encouraging or promoting non-consensual sex acts.

Ebből én nem tudom kibogozni, hogy szabad vagy nem. Ködös az egész megfogalmazás.

2023. jan. 22. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!