Irnék, de...? Lent kifejtem. 👇
Nem tudom min írjak, vagy nem is tudom. Wattpadra akarok történeteket kreálni, tele vagyok ötletekkel, de papírra nincs kedvem írni. Az előző telefonomon írtam, de az tönkrement, azon még kényelmes volt, a mostanin már nagyon nem,folyton lefagy, stb. Van tabletem ceruzával, de nem kényelmes azon sem pötyögni, leirogatni rendesen a szavakat amiket a tablet átalakít sem jó érzés, olyan mint a füzet. Laptopot egyszer próbáltam,régi lerobbant laptop, lassú volt, nem volt jó. Hamarosan lesz új laptop és telefon, de mit tegyek, ha tele vagyok ötletekkel, szét tudna robbanni a sok ihlettől a fejem, de nem tudom hogyan és min rögzítsem? Lehet hülye kérdés, de engem ez nagyon zavar, hátha valaki volt már így.😆
A másik dolog az, hogy mikor úgy érzem hogy le akarok ülni kiirni magamból legalább vázlatokat, olyan mintha hirtelen el akarnák aludni és elmenne minden motivációm. Lehet ez azért, mert még mindig nincs meg az a mód, ami a legjobb és legélvezhetőbb lenne nekem az íráshoz?
Én a cselekményt meg az ötleteimet mindig egy Excel táblázatba szoktam összeírni. Illetve ha hirtelen jut valami eszembe, de nem vagyok gépnél, akkor meg a telefonomba írom be gyorsan. :)
Ha lesz laptopod, szerintem azon írj, sokkal kényelmesebb. Én asztali gépen írok, és Wordben (meg e-mailben elküldöm minden nap az új verziót saját magamnak, hogy legyenek biztonsági másolatok), és onnan szoktam felmásolni Wattpadra, bár át kell nézni, mert nem mindig szereti, és van, hogy kihagy entereket, szóközöket így.
Kedves kérdező!
Én World dokumentumba írok és nagyon szeretem. Ajánlani tudom mindenkinek. Írhatsz laptopon, de én több mint három éven keresztül tableten írtam, több mint 500 oldalnyi sztorit. Ebből az első lassan közeledik afelé hogy kiadjam.
Amit érzel amikor írni ajarn
5 vagyok. Bocs véletlenül elküldtem idő előtt.
... Szóval ezt nevezik írói krizisnek. Számtalan íróval előfordul az ilyesmi. Két dolgot tanacsolok kipróbálásra. Kezdj el írni valamit... Bármit, lehetnek csak szavak is. De talán megjön a kedved hozzá. Nekem bevált. A másik ötletem pedig az, hogy próbáld meghozni hozzá a kedvedet. Gondolj karaktereidre, eseményekre velük és amit le szeretnél írni, arra.
Remélem segítettem. De az így neveld a regényed blogon bővebben van szó a témáról és a szerkesztő, aki írja, bolcsebb mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!