Veletek szokott ilyen dolog lenni ha olvastok egy könyvet?
Figyelt kérdés
Bővebben kifejtve a kérdésem, hogy :
Elkezdtek olvasni egy könyvet még ki sem olvastátok kb a felénél vagytok, majd valahogy ránéztek egy másikra és mintha azt a könyvet "kívánnátok" meg inkább azt olvasnátok. Vagy csak velem van így? 😃
2023. jan. 7. 22:32
2/7 A kérdező kommentje:
És olyankor mit csináltál? Olvastad a másikat?
2023. jan. 7. 23:09
3/7 anonim válasza:
Volt, hogy olvastam párhuzamosan könyveket, és az volt a jó, hogy rögtön fel tudtam venni a cselekmények fonalát.
4/7 anonim válasza:
Igen, gyakran előfordul és én is sokszor olvasok párhuzamosan könyveket, mint a 3. válaszoló.
5/7 anonim válasza:
Igen. Főleg, ha az a másik könyv még nincs a polcomon. Így sikerül mindig elverni az úristen összes pénzét "csak még egy könyvre". 😅
Ha a polcon van, akkor meg rendszerint párhuzamosan olvasom őket. Most is kettőt olvasok egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!