Ha irok egy regényt, és azt szeretném, hogy kiadják, mit kell tenni?
Elküldeni egy kiadónak és várni mit mond. Az is lehet azt mondják, hogy kiadják ha átírod a nekik nem tetsző dolgokat, az is lehet azt mondják senki sem fogja kiadni.
Meg van még a magán út ami elég drága és közel sem biztos, hogy nem lesz veszteséges.
Az első nagy okosságokat írt.
ja bocs mégse
Megírod a könyvet.
1. elküldöd egy kiadónak: leszarják, nem fogják kiadni
vagy
csoda történik és kiadják, a könyv 5000 Ft-ba kerül, amiből te kapsz kemény 500 Ft-ot
2. megírod a könyvet, tanulsz marketinget
kiadod magánkiadásban - nem kell várni, hogy kell/nem kell a kiadónak
eladod, mert értesz a marketinghez
1000 Ft/db legyártatod a könyvet, további 1000 Ft hirdetésre
marad könyvenként 3000 Ft-od
mielőtt írod a nagy bölcsességeid, tudom miről beszélek mert ismerősöm már folyamatában jár a könyve kiadásának :D
1000 Ft/db ért megnézem én te mikor gyártatsz le egy könyvet. Ha így lenne már minden jöttment embernek kiadott könyve lenne. Az a 1000 Ft valójában több százezer.
De ott van Prakim videós is ő is mesélt a könyvkiadásról itt a videója róla:
nekem meg van több tucat ismerősöm, aki jó pár könyvet kiadott már.
nem tudom, most pontosan mennyibe kerül és attól is függ, hogy hány db-ot csináltat. De egy biztos, magánkiadás esetén sokkal több haszon marad. Persze ha éhen akar halni a kérdező, ki vagyok én, hogy az útjába álljak.
Én profitorientált vagyok.
#6 "Illetve az "ír" ige hosszú í-vel írandó..."
Tudam csak lusta vagyok. És már majdnem kész van a kisregèny.
Tudtam után vessző. Vagy ahhoz is lusta vagy?
Tényleg? Hány szó hosszú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!