Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok Sarah J. Maasról?

Mit gondoltok Sarah J. Maasról?

Figyelt kérdés

Jól ír? Szeretitek a könyveit? Mennyit olvastatok tőle?

Én csak az Üvegtrónt olvastam tőle, nekem tetszett az a könyv, mindenképpen folytatom majd a sorozatot. Vannak hibái, nyilván, de a főszereplő kivételével nincsenek egetrengető gyengeségei

2022. nov. 20. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én olvastam a könyvet, nagyon tetszett. Sok ismétlődő szófordulat van benne, ez zavart kicsit.
2022. nov. 20. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon repetitív és monoton az írói "stílusa". Nem élvezetes olvasni. (Eredeti nyelven. A magyar fordítás nem tudom, milyen.)
2022. nov. 20. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Az üvegtrón első két könyvét pedig nagyon fiatalon írta, elég furán, gyerekesen fogalmaz benne sokszor. A másik 2 sorozatot le sem tudtam tenni. Illetve az üvegtrón utolsó 4 része is nagyon jó volt, sokat fejlődött a stílusa addigra. Csak sok a hasonló szituáció és a hasonló megfogalmazás. Pl. a pasik leírása vagy a szexjelenetek… nekem az a végére már kicsit uncsi lett, hogy mindig ugyanaz történik kb. De összességében a sztorik jók, volt hogy a nagyjából 2000 oldalt 3 nap alatt elolvastam.
2022. nov. 21. 00:22
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Ugyan én még csak az ACOTAR sorozatát olvastam, de az az egyik kedvencem. Szerintem fantasztikus világot alkotott.
2023. jan. 8. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
33%

az üvegtrónt olvastam.

számomra rejtély mért lett ő ennyire felkapva, 1x olvasható volt az üvegtrón, de még1 könyvet nem olvasnék el az írónőtől, nem fogott meg.

2023. jan. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!