Ki a kedvenc szereplőtök az Üvegtrón sorozatból? Miért?
Az az igazság, hogy teljesen megértem, hogy miért Rowan a kedvenc fictional chrusod... Nekem csak azért nem ő, mert úgy érzem, nem illene hozzám/én nem illenék hozzá, olyan szempontból, hogy ő egy ilyen erős, kemény férfi, és én meg... Hát, nem ilyen vagyok XD
Az Aelinnel való kapcsolatukat nagyon jól meg van írva, és nagyon összeillenek, és én is nagyon szeretem Rowant mint kataktert, de ha találkoznánk, attól hogy én csodálom, attól még ő biztos hogy nem kedvelne engem, borzalmasan gyengének tartana valószínűleg.
Én személy szerint például ilyen szempontból Doriant jobban kedvelem, mert például Sorschával annyira gyengéd volt, meg azért... Dorian az Dorian XD
Persze azt nem tudom, hogy Manonnal milyen a kapcsolatuk, mármint milyen "stílusú" volt, azt nem tudom, mert addig még nem olvastam el 😂
Nagyon köszönöm a részletes választ, igen, azokon a részeken én is sírtam volna valószínűleg, ha tudnék ilyeneken... Tényleg jó lenne ha ki tudnám fejezni ilyenkor, hogy mennyire megérintett valami ami történt a könyvben, de sajnos sosem tudok sírni ilyeneken...
Aelin, Elide, Lysandra, Rowan, Sam
És nemtudom ki emlékszik az Orgyilkos pengéjében Yrene-re. Amúgy még nem olvastam végig szóval lehet hogy ez még frissül...
Nem akarok semmit lespoilerezni, de Yrene-re szerintem nincs az az olvasó aki ne emlékezne :DD
Nehéz kérdés!
Aelint imádom a hatalmas esze miatt és azért mert ő tényleg megmentett mindenkit.
Elideot kedvelem a furfangossága miatt.
Manon lenyűgözött amikor szembe szállt a nagyanyjával, hogy megmentse az ő 12 nővérét.
Asterint imádtam a feltétel nélküli szeretete miatt amit Manonnak adott.
Lysandra volt a legbátrabb amikor a valgok ellen harcolt, hogy védje Terrasent.
Yrene bátorsága és végtelen szeretete lenyűgöz.
És akkor ott vannak a harcos férjeik akik pedig ahelyett, hogy a kalitkába zárnák őket, még fogadnak is rá, hogy mennyi valggal végeznek a feleségeik :D
Nagyon jól ki lettek dolgozva ezek a karakterek, nem tudnék kedvencet mondani, mindegyiket imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!