Ezekhez hasonló jó könyv?
Tetszett:Éhezők viadala, útvesztő, percy jackson, james dashner másik sorozata (halálos hajsza stb), ready player one, edenbrook, blackmoore, 10 kicsi néger, gyilkosság az orient expresszen, levegő népe (cruel prince), üvegtrón, légyszi ne mondd el a szüleimnek hogy szupergonosz lettem, ..
Ennyi jutott eszembe
Ha az Üvegtrón vége is tetszett,akkor érdemes elolvasni az írónő másik 2 sorozatát: Tüskék és rózsák udvara (igazából az üvegtronba volt spoiler is belőle), Crescent City
Viszont ezek a fentiekhez képest kicsit idősebb korosztálynak szólnak
Cassandra Clare:Árnyvadasz univerz
Böszörményi Gyula: Ambrózy báró esetei (magyar,de attól még nagyon jó, nyomozós és van benne egy nem annyira nyálas szerelmi szál)
Jennifer L. Armentrout
From Blood and Ash – Vérből és hamuból (nekem egy kicsit az üvegtron hangulatára hajaz)
Leigh Bardugo:Hat varjú
Gail CCarrige Napernyő Protektorátus
Tricia LLevenselle A kalózkirály lánya
Marissa Meyer Holdbéli krónikák
On Sai Calderon
Brandon Mull: Titokfölde
Cristopher Paolini:Eragon
Jennifer A. Nielsen: A Hatalom-trilógia
Lisa Pryce: Testbérlők
Nagyon jó csak ajánlani tudom.
A Caravalt és a Michael Veyt én is csak ajánlani tudom, ezen kívül ha szereted a disztópiákat, itt van öt nagyon jó sorozat:
Alexandra Bracken: Sötét elmék
Lois Lowry: Emlékek őre
Veronica Roth: Divergent
Patrick Ness: Chaos walking
Zágoni Balázs: A Gömb
Tudom, ez így kicsit sok, de vérszemet kaptam, muszáj volt az összeset leírjam :) Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!