Sarah J. Maas Tüskék és rózsák udvara c. könyvéről vélemény?
Figyelt kérdés
2022. márc. 29. 08:04
1/2 anonim válasza:
Szia! Én nagyon szerettem a könyveket. Alapból is odavagyok a romantikus fantasy-ért, nagyon bejött ez a sorozat. Az első könyvön kívül (kicsit lassan indul be a sztori) már elég mozgalmas. Tetszik az, hogy a cselekmény mellett rengeteg időt fordít a világépítésre és a karakterek megformálására. Szerintem ez egy tipikus karakter központú történet, de ez nem jelenti azt, hogy a cselekmény unalmas lenne mellette.
Én angolul olvastam a könyveket, úgy igazán nagy élmény volt, de tudom, hogy a magyar fordításra vannak kisebb panaszok rajongói körökben.
Szóval mindent összegezve simán ajánlanám fantasy kedvelőknek. :)
2/2 anonim válasza:
2 nap alatt kiolvastam. Imádom. Ma kezdem a második részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!