Ki az a Juhász Roland?
a cikkbe az volt irva h vmi harry potteres könyvet ir
csak lefagy a gép ha megnyitom a goggle-t
Á, vagy úgy.
Én nem néztem máshol (pedig gyanakodhattam volna, a Juhász Roland nem ritka név...), de most megkerestem:
Fanficeket ír, HP, fantasy, sci-fi, és egyéb témában. Ő csinálta a HP kronológiát is, ami a Lumoson van, készített kalózfordításokat is, de mielőtt megjelet volna a DH fordítása, ő megírta a hetedik részt a saját elképzelése szerint, HP és a Varázslók Háborúja címmel, és valószínűleg erről szólt az a bizonyos cikk. Van egy link is adva, de nekem ott nem jön be semmi, pedig érdekelt volna, milyen véget szánt ő a R & H románcnak...meg persze a többi is.
Ez az a link, még keresgélek majd, ha van vm., megírom.
A Merengőn fent van:
Feleannyi hulla sincs, mint a Rowling-félében.
Piton felmentése viszont elkerülhetetlennek tűnik, aminek én nagyon örülök, mert nagy Piton-fan vagyok. És Ronék is összejönnek. :)
Ő írta a fanfiction berkekben hihetetlen népszerűségnek örvendő Nurmengard-trilógiát (A Negyedik Torony, Az Ezernevű és a Smaragd Sigillus). A 7. kötet után játszódik és megmutatja, hogy van sokkal gonoszabb és elvetemültebb hatalomra törő elmebeteg, mint Voldemort. Ő a Névtelen, és ha elolvasod az egész sorozatot, akkor meg fogod tudni, hogy ki is rejtőzik e név mögött. Én sokkot kaptam, amikor megtudtam.
Ajánlom, hogy olvasd el. Letehetetlen, visz magával a történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!