Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki az a Juhász Roland?

Ki az a Juhász Roland?

Figyelt kérdés
A Pincébe pakoltunk és egy félig elmosodott cikken megakadtam a szemem. Vmi Juhész Rolnad nevű srác harry POtter könyveket ir. MIlyenek ezek a könyvek és hol tudom elolvasni?
2010. szept. 26. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem valami focista?

Nézem a Wikin, igen, az. Hátvéd az Anderlecht-nél. 194 centi, hűha...

[link]

2010. szept. 26. 13:39
 2/7 A kérdező kommentje:

a cikkbe az volt irva h vmi harry potteres könyvet ir

csak lefagy a gép ha megnyitom a goggle-t

2010. szept. 26. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Á, vagy úgy.

Én nem néztem máshol (pedig gyanakodhattam volna, a Juhász Roland nem ritka név...), de most megkerestem:

[link]

Fanficeket ír, HP, fantasy, sci-fi, és egyéb témában. Ő csinálta a HP kronológiát is, ami a Lumoson van, készített kalózfordításokat is, de mielőtt megjelet volna a DH fordítása, ő megírta a hetedik részt a saját elképzelése szerint, HP és a Varázslók Háborúja címmel, és valószínűleg erről szólt az a bizonyos cikk. Van egy link is adva, de nekem ott nem jön be semmi, pedig érdekelt volna, milyen véget szánt ő a R & H románcnak...meg persze a többi is.

[link]

Ez az a link, még keresgélek majd, ha van vm., megírom.

2010. szept. 26. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A Merengőn fent van:

[link]

Feleannyi hulla sincs, mint a Rowling-félében.

Piton felmentése viszont elkerülhetetlennek tűnik, aminek én nagyon örülök, mert nagy Piton-fan vagyok. És Ronék is összejönnek. :)

2010. szept. 26. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Juhasz Roland egy "ïro"o irta,irja a Harry potter folytatasat a trilogiat es mint mar elottem is mondtak a hetedik reszt is megirta a merngon es a juhaszroland.lapunk.hu n olvashatod nekem nagyon tettszik ahogy ir(HP fan)
2011. szept. 24. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Ő írta a fanfiction berkekben hihetetlen népszerűségnek örvendő Nurmengard-trilógiát (A Negyedik Torony, Az Ezernevű és a Smaragd Sigillus). A 7. kötet után játszódik és megmutatja, hogy van sokkal gonoszabb és elvetemültebb hatalomra törő elmebeteg, mint Voldemort. Ő a Névtelen, és ha elolvasod az egész sorozatot, akkor meg fogod tudni, hogy ki is rejtőzik e név mögött. Én sokkot kaptam, amikor megtudtam.

Ajánlom, hogy olvasd el. Letehetetlen, visz magával a történet.

2012. máj. 12. 23:25
 7/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Most kezdem a harmadik részt, nagyon lebilincselő, tökéletes folytatása JKR történetének! Mindenkinek csak ajánlani tudom! (csak azt bánom, hogy ilyen későn bukkantam rá..:D)
2014. jún. 23. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!