Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van még ma létjogosultsága a...

Van még ma létjogosultsága a napilapoknak?

Figyelt kérdés
Miért?
2022. szept. 6. 16:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sok embert ismerek (középkorúak, de fiatalok is), akik szeretik kézbe venni az újságot, ahogy a könyveket is...
2022. szept. 6. 16:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2022. szept. 6. 17:01
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Nincs semmi. Amíg azt írnak az újságokba amit diktálnak, ráadásul minden napilap szinte azonos - lásd a megyei lapokat - addig semmi értelme, sőt nagyon komoly pazarlás ebben a "Csodás" helyzetben.
2022. szept. 6. 17:03
 4/16 anonim ***** válasza:
64%

Amíg élnek olyan 60-70-80-90 évesek, akik semmilyen körülmények között nem hajlandók a print lapokról átszokni a digitálisra (ilyenek még 10-20-25 évig márpedig tuti lesznek), addig van.

Amúgy meg a piacgazdaság kőkeményen szelektál: ha már nem lesz igény Vas Népére (ez a lassan fél évszázados Vas megyei megyei napilap itt a megyében), akkor úgyis első dolga lesz a fenntartónak, hogy megszüntesse. Mást meg nem is kell tennie, mert a vaol.hu az megy.

Amúgy meg az összes ilyen úgyis kormánykézben van és kormánypropagandát közvetít.

2022. szept. 6. 17:05
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Hát mekkora feldemhedés volt, mikor a népszabó megszűn t... pont ilyen gazdasági okok miatt. Egyfolytában a fideszt szidták, hogy az szüntette meg... :-DDDD
2022. szept. 6. 17:13
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

Megint egy olyan kérdés amivel a kérdező azt bizonyítja, hogy mennyire szűklátókörű.... Ejjj... Gondolom kérdező te egy fiatal gyerek vagy mobillal, laptoppal és az ismerőseid is ilyenek. Budapesten laksz és nem is ismersz más embereket csak fiatal mobilosokat ugye? Nincs semmi hobbid a telefon nyomkodásán kivül, nincs egy poszter sem a szobád falán?

Az meg sem fordul a fejedben, hogy vannak olyanok akiknek nincs olyan telefonjuk amin nem lehet híreket olvasni? Szerinted ők hogyan jutnak hozzá a hírekhez?

És akik szeretik papírról olvasni az újságokat, magazinokat azoknak mit üzennél? Nekem van mobilom és 5 óra képernyőidőt beleverek minden nap. De ennek ellenére nagyon sokat olvasok papírról, napilapokat is.

2022. szept. 6. 17:14
 7/16 Szirty ***** válasza:
58%

Az olyan mint az internet?

Csak fából? :)

2022. szept. 6. 17:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek van értelme, amíg van rá fizetőképes kereslet. Én ugyan vagy 20 éve nem vettem újságot, de semmi problémám ezzel. Sok olyan cikk lehet kinyomtatva, amit nem tesznek fel.
2022. szept. 6. 17:48
 9/16 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os válaszoló!

Egy kérdésre olyan kioktató hangnemet engedtél meg velem szemben, ami nem az én szűklátókörűségemet bizonyítja. Ráadásul személyeskedn is kezdtél. Hol írtam én magamról és hogy veszed magad ahhoz, hogy engem minősíts?

Üdv

2022. szept. 6. 20:02
 10/16 anonim ***** válasza:
47%

#5 Gazdasági okok miatt...

Így is meg lehet fogalmazni, hogy senki nem mert hirdetni benne, mert be volt lengetve a retorzió. Persze hogy csődbe megy egy lap, ha csak az eladott lapok ára a bevétel. Szóval igen, a fidesz tette tönkre.

Aztán rátették a kezüket az online archívumra, és a kellemetlen dolgok... valahogy elpárologtak onnan is.

Ha ez szerinted csak kitaláció, akkor a Magyar Hangot miért Szlovákiában nyomtatják? Mert minden magyar nyomda visszadobta: ha kinyomtatják, kinyírják őket, persze csak tisztességes, jogszerű eszközökkel, ahogy Bige László műtrágyagyáránál is csak "véletlenszerű rutinellenőrzések" voltak...

2022. szept. 6. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!