Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet olvastok most...

Milyen könyvet olvastok most és miért pont azt?

Figyelt kérdés

2022. szept. 2. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

The Tales from the Gas Station.

Mostanában próbálok kicsit több horrort olvasni. Ez inkább ilyen vicces-fura-horror, szóval jó. Most nem rég jelent meg a 4. rész, szóval újra elolvasom al első kettőt, aztán megyek tovább.

Tavaly rájöttem, hogy bár Stephen Kinget nem szeretem, vannak mostanában újabb horror írók, akiknek lehet adni egy esélyt. Akkor jött képbe ez az író, Jack Townsend. Meg Grady Hendrix, Riley Sager, hasonlók. Na, nem mindet szerettem, Sager pl. szerintem uncsi és Hendrixtől a The Final Girl Support Group is szar volt, viszont a We Sould or Souls, meg a The Southern Book Club's Guide to Slaying Vampires kifejezetten tetszett.

2022. szept. 3. 09:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

George Orwell- Állatfarm

Azért ezt, mert szeretném elolvasni az 'ismert klasszikusokat' (én így hívom az ilyen könyveket) és azért most mert jelenleg 2 molyos kihívásra is jó

2022. szept. 3. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Bödőcs: Mulat a manézs. Nagyon szerettem Bödőcs előző regényét, és alapvetően bírom a stand-upját, ezért adtam egy esélyt ennek is.
2022. szept. 5. 22:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Szívességből szerelem: Kasie West mert én nagyon szeretem az író nőt. :)) és mert szeretem a romantikus könyveket
2022. szept. 6. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ezzel sokak agyára megyek de én nagyon szeretem George R.R. Martin írásait, és most (kicsit késve) megszereztem az Álomdalok első és második részét. Azért választottam ezt mert kevesebb időm van olvasni, és ezekben a könyvekben rövidebb(15-50 oldalas) novellák, történetek vannak. Ha én leülök olvasni, nem tudom abba hagyni 10-20 oldal után, és így jó mert nem szakad meg a sztori, meg van is minn agyalni. Van benne sci-fi, horror, fantasy, még egy kis romantikus is, stb. Kicsit különc, ha nem olvasol ilyeneket de megéri. Az első kötet viszi nálam a prímet, de a második is szépen le tud kötni.

Ezzel párhuzamosan olvasom Charles Martin "Égzengés"-ét, mert úgy voltam vele ritkán olvasok ilyesmit, és kell egy kis stressz :DD

2022. szept. 7. 01:39
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 annyira tetszett ez a kis könyvajánlód, hogy azt hiszem megyek és kikölcsönzöm a könyvtárból:))))
2022. szept. 8. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 Nem bánod meg🖐

2022. szept. 8. 22:13
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Stephen king: intézet és a kingtől a kívülállót mega hp-t és az eragont stb.
2022. szept. 11. 06:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

John Grisham: Az ítélet eladó.

Hangulatolvasó vagyok, most ehhez van kedvem:)

2022. nov. 30. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!