Abban az esetben kell e valamit tennek, ha előrendelésben sokat vártam egy könyvre, így azt megvette inkám máshol ma...erre pont ma kapom az értesítést, hogy az előrendelésemet kézbesítésre átadták Ezt vissza küldik, ha nem megyek érte ?
Figyelt kérdés
Nem fizettem ki előre a könyvet és egy Pick pack pontra kértem.
A kövmolyképző oldaláról rendeltem.
A kérdésem az lenne,hogy ezt vissza küldik, ha nem megyek érte ? Vagy fel kéne hívni őket ?
2022. jún. 24. 13:36
1/4 anonim válasza:
Igen, visszaküldik, ez pedig a kiadónak plusz költséget jelent, amit végső soron a többi olvasó fizet majd meg. Ne csinálj ilyet máskor, írni vagy telefonálni kell, ha úgy gondolod, elakadt a rendelésed. Mindenképp hívd fel őket, és kérj elnézést. Néhány kiadó nem is fogad el újabb rendelést egy ilyen eset után.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ejlenleg az volt, hogy hónapokat vártam a könyvre, mert nekik sem volt csak előrendelésben és egy kis fiszfasz könyvesboltvan megláttam és elhoztam.... rá kb 20 perccel jött az értesítés, hogy postázták emez könyvet amire hónapokat vártam... az hittem rosszúl látok 🤡
2022. jún. 24. 14:17
3/4 anonim válasza:
Így már értem, nem a türelmetlenkedők közé tartozol. Mondd ezt el nekik, meg fogják érteni, ha viszont nem szólsz, az akkor is udvariatlanság, ha nem voltál hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!