Eltűntek a csillagozások a moly.hu felületén? Csak nálam nem látszódnak?
Remélem ez nem egy újabb fejlesztés, amelyről az oldal elfelejt szólni a felhasználóinak (nem ez lenne az első eset az idén). Továbbá elég hihetetlennek hangzik számomra, hogy egy közösségi oldal, amely a könyvolvasásra és könyvek véleményezésére épült, éppen a pontozási rendszert iktatná ki (igaz, eléggé demonizálják a negatív kritikákat a felületen, de elrejteni az alacsony csillagozásokat vagy teljesen kiiktatni a funkciót két különböző dolog).
Remélem, csak egy egyedi technikai bakiról van szó és az én készülékemben van a hiba. Viszont ha ez lesz az új rendszer... szép új világ...
Be voltam jelentkezve, mégis eltűnt az összes csillag, így, aki csupán csillagosan értékelt, nálam teljesen üres rubrikával jelent meg.
Tegnap estére, ahogy ránéztem az oldalra, az értékeléseknél már láttam a csillag-értékeket, viszont a könyvek adatlapján, a cím alatt lévő skála még mindig láthatatlan volt - nem tudtam csillagozni az általam olvasott könyvet.
Most viszont, hogy felnéztem az oldalra, úgy fest, visszaállt a rend. Már minden felületen látni a csillagokat. Fogalmam sincs, miféle technikai baki okozhatta ezt az anomáliát, mert ilyen drasztikus elváltozáshoz még nem volt szerencsém. :S Végül nem írtam a staffnak, mert tegnap estére már észleltem, hogy kezd visszaállni a rend. Bármi is volt a gond, felfigyelhettek rá, és úgy tűnik, mostanra helyreállították. Furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!