A Lost című sorozat lényegében miről szólt?
Kis spoiler!
Sokan rajonnek hogy ez a sziget sokkal jobb nekik, mint az eddigi eletuk.
Nem az volt hogy a végén kiderült hogy csak álmodta valaki?
Én nem néztem, csak mások mesélték. De lehet hogy keverem valamivel🤔
Vagyis nem is pontosan ez az, ami terjedt a neten, hanem az, hogy egész végig halottak voltak. De nem igaz.
A Dallasban volt az, hogy egy egész évad "meg sem történt", mert az egyik szereplő álmodta. Az viszont nem kamu.
Spoilerezni fogok aki nem ismeri ne olvassa tovább a hozzászólásomat. Javaslom kérdező nézd meg, mert mindenképp megéri ha elgondolkodtató és egyedi sorozatot szeretnél látni.
SPOILER
Végső soron a főszereplő maga a sziget amire a karakterek lezuhannak, vagy amin hajótörést szenvednek, teleportálnak, vagy csak simán oda utaznak. Az emberek életét megváltoztatja, helyrehozza, vagy épp szembesíti őket a múltbéli hibáikkal és megbünteti őket gyarlóságukért. Úgy van beállítva a sorozat kezdetben hogy lezuhan egy gép és a túlélők próbálnak kijutni, de nem egy sima túlélős film. Vannak benne rejtélyek, időutazás, nem kevés dráma, elgondolkodtató jelenetek és szereplők. A vége ugyan nem tetszett, de nagyon sok jó rész van benne ami azért elég komoly. A szereplők visszaemlékezései is érdekesek, pl Locke múltja nagyon szomorú, ő olyan karakter akit a sziget teljesen megváltoztatott, talpra állított testben és lélekben, míg másokat pl Ekot elpusztította. Locke egyébként kulcs karakter, talán egyedül ő értette a túlélők közül hogy milyen helyre zuhantak le a repülővel, végső soron az ő élete boldog lett miután a tengerparton ébredt fel a jajveszékelő tömegben egy lángoló repülőgép mellett.
Vannak olyan szereplők akik kezdetben ki akarnak jutni minden áron, majd rádöbbennek hogy ott élhetnek igazán teljes életet és a sziget védelme a valódi céljuk az életben, ilyen pl Jack és Hugo. És olyanok is vannak akik minden áron a szigethez ragaszkodnak, de az nem fogadja be őket, ilyen Ben karaktere.
Végső soron ajánlani tudom, egy remek sorozat, nem sok ilyen készül manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!