A sims 4-ben eltűntek a dolgok, amiket bb.moveobjects cheat-tel odatettem, mit tegyek?
Betettem a dolgokat, több tárgyat egymásra mondjuk, és mire következőnek beléptem, eltűntek ezek a dolgok.
Azt hallottam valahonnan, hogy van egy command, ami lehetővé teszi, hogy nem kell minden belépéskor beírni a bb.moveobjects commandot, tehát megjegyzi a játék, de nem tudom, mi ez a command.
Nagyon sokat vacakoltam a házzal tegnap, és most majdnem minden elveszett:(
Ezért kell kikapcsolni a cheat menüt (Testingcheat false) miután kész vagy, mert ha nem akkor aktív marad és ha így mentesz... Ilyenkor pedig jönnek a hibák hibák hátán. Sőt néha még magát a mentést is haza tudja vágni ha bekapcsolva "felejted" a cheat menüt.
Próbáld meg Backup-ból visszaállítani előző mentést. Iletve mindig, MINDIG kapcsolt ki a cheat menüt ha kész vagy.
Innen le tudod tölteni az Always MOO és az Always Testing modokat. Ezeket csak szimplán bemásolod a dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 4/Mods mappába. (Ha nincs mods mappa, nyugodtan létrehozhatod te is)
#1 A testingcheatnek ehhez nincs köze. A Sims 2 megjelenése óta heti szinten játszok a Simssel folyamatosan bekapcsolt Testingcheats és Moveobjects mellett. Soha nem volt semmi mentési hibám egyik házzal sem. Az eltűnt tárgyak amiatt vannak, mert moveobjects kóddal lettek lerakva és a következő belépéskor nem volt aktív a kód, ezért eltűntette a játék azokat, amik szerinte "használhatatlan" helyen voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!