Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A beszerzett könyveid mekkora...

A beszerzett könyveid mekkora hányada olvasatlan? Egy ismerősöm azzal büszkélkedett,hogy a könyvespolcai közel 99%-a olvasott művekből állnak. Mennyire ,,gáz", hogy nekem elég sok olvasásra váró mű áll ott?

Figyelt kérdés

Naponta olvasok, de gyakran szerzek be újabb köteteket.Sajnos egyelőre a könyveim nagyobbik része még olvasatlan, viszont mind olyan művek, amiket egyszer mindenképp olvasni szeretnék. Elég sok klasszikus is szerepel köztük.

Nagy részüket úgy szerzem be, hogy előtte utána járok magának a műnek, szerzőnek stb, valamint már ismert szerző további műveit vadászom össze. Főleg antikvár oldalakról szoktam nézelődni, rendelni személyes átvétellel. Ha megtalálok egy könyvet, ami érdekel, akkor meg szoktam venni. Pár száz, ritkán 1-2 ezer Ft-os összegekről van szó. Sokszor elég szép kis kedvezmények is vannak. Szóval anyagilag megengedhetem egyelőre magamnak a jelenlegi fizetésemből.

Egyelőre közel sem vagyok annyira olvasott, mint a polcaim alapján hihetne bárki, de ezt eddig nem gondoltam kellemetlennek.

2022. aug. 12. 18:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
32%
mi a beteges abban , hogy 10%.át olvastad el a könyveidnek? Kb ez a gyájtögetés , csak megveszem de úgyse olvasom el.
2022. aug. 14. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!