Szerintetek hány éves Tartuffe?
én nem olvastam, de nagyon alaposan vettük irodalomórán. kb 27-30nak képzetem el. bár most, hogy belegondolok... abban az időben bitos nem "lehetett" egy férfi nőtleg ennyi idősen. vagy?
miért, te mennyinek? és miért kérdezed? :)
17/L
Bocsánat, de látszik, hogy tényleg nem olvastad :P És ezt nem bántásból. Csak mert Tartuffe egy olyan személy, aki az egyház és a vallás szentségét hirdeti mindenhol, és eljátssza, hogy ő egy nagyon tiszta életű valaki (amúgy pont nem, de nem ez a lényeg). És ebbe a szerepkörbe nem férne bele a feleség :)
Mert nálunk is téma volt irodalomórán, és kíváncsi vagyok a véleményekre.
Én 40-50 körülinek gondoltam.
15/L
Én is 40-50 körülinek gondolom. Egy nagyon csúnya, undorító embernek.
Bár az ő személyiségéhez inkább egy huszonéves, jóképű pasi illene szerintem. Mert így ugye könnyen lehet befolyásolni másokat, ha megnyerő a külsőd.A Mozaik Színkör előadásában láttuk, és ott egy harmincas férfi játszotta, aki elég jóképű volt, és királyul táncolt. :D A végén minden lány a hátsóját dicsérte... Khm. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!