Csak én nem szeretem azokat a szerelemről szóló regényeket, amiknek egyes részei inkább filmbe illőek?
Olvastam egy könyvet, ami szerint egy hármas testvérpár legfiatalabbja beleszeret egy férfiba. Amíg normálisan ment a történet, nem volt benne túlzás, addig én is rendesen haladtam vele, mert olyan volt,mintha én is ott állnék a közelükben.
De egyes helyeken kiszakadtam a történetből.
Például a testvérek úgy beszélgettek egymással, mint a filozófusok és szerintem a párbeszédek a testvérek között nem ilyen hangvételűek és így nem tudtam belemélyedni a történetbe.
Vagy a legfiatalabb testvér úgy kéri meg a férfi kezét, hogy olyan érzés olvasni, mintha egy filmvászonról nézném őket (zene, az erre az alkalomra felbérelt jelmezben táncoló gyerekek, stb), nem pedig mintha én is ott lennék velük egy szobában.
És sok olyan rész volt, hogy inkább egy romantikus filmre emlékeztetett a könyv.
Megnéztem és mindenki dicséri ezt a könyvet.
Ez azt jelenti, hogy ez a stílus csak nekem nem jön be és ez a műfaj nem nekem való vagy más is így van ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!