Milyen tanár-diák szerelemről szóló könyveket ismertek?
a rendőrségeken biztos vannak akták az általad szerelemnek nevezett, de valójában etikai vétséget és adott esetben törvénysértést elkövetett delikvensekről.
a tanár-diák intim kapcsolat tilos, hatalmi visszaélésnek számít, büntetőjogi és/vagy etikai következményei vannak, úgymint kirúgás, fegyelmi, börtön...
2. 3. és kérdező
tényleg erre izgultok?
a határsértő, visszaélésszerű kapcsolatokra?
4-es, a kérdező feltett egy kérdést, én válaszoltam rá, mert ismertem egy ilyen könyvet. Ennyi az egész, szó sincs semmilyen felizgulásról.
Egyébként krimiket szeretek olvasni, hard sci-fi-t és zombisakat.
4-eske le lehet állni. Még ha erre izgul is 1 az ő dolga
2,a Könyvek sokszor a valóságot egy részét képezik le, és a tanár dák szerelem is elő szokott fordulni időnként. HA neked nem tetszik a téma és nem is tudsz iylen könyvet írni, nem válaszolsz ,nem más kérdését spamolod teleé
Kate Elizabeth Russel: Szép sötét Vanessám.
Ez a könyv megmutatja,hogy milyen károkat tud valakiben okozni,ha a tanára kihasználja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!