Akik már a rendszerváltás után nőttetek fel, olvassátok, szeretitek Moldova György könyveit?
Szüleimnek volt meg pár könyve, régebben keveset olvastam belőlük (a humoros szatírák tetszettek, pl. A beszélő disznó). A Kádárosat meg a Miskolcosat olvastam én is, van, amiben nem értek egyet velük, de egyéni nézőpont kérdése.
Épp nemrég kezdtem újra olvasni tőle könyveket, sajnálattal hallottam a haláláról.
92-es születésű vagyok, kedvenc íróm, lassan én is elolvasom a teljes életművét, meghatározóak a művei az életemben. Nagyon sajnálom hogy elhunyt, végtelenül tisztelem és hálás vagyok, a könyveivel rengeteget adott számomra.
14 évesen kaptam rá, a Magyar Atom könyve is szuper,Szent Imre induló trilógia, Szabadíts meg a gonosztól, Város hercege, Gazlampak alatt, Felelem kapuja, Gyávák bátorsága, Méhednek gyümölcse, Utolsó töltény... nehéz kiemelni bármit, nekem leginkább a novellái, regényei, riportjai a kedvenceim.
Nyugodjon békében!😢😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!