Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy fiatal sem olvas már...

Egy fiatal sem olvas már klasszikus könyveket?

Figyelt kérdés
Valahányszor könyves kérdéseket látok kiírva, mindig az ilyen Szent Johanna Gimi, vámpíros, BDSM szexes, meg ilyesmi könyvekről van kérdés. A mai fiatalok már nem olvasnak egyáltalán Gárdonyit, Mikszáthot, Shakespeare-t, Fekete Istvánt és efféléket? Én imádtam ezeket gyerek- és tinikoromban, ma már kuka az összes?
2022. ápr. 30. 18:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem véletlenül kuka, ami kuka. Ki a fene akarja depresszív, unalmas, elavult könyvekre pocsékolni a kevés szabadidejét. Sajnos sok klasszikust olvastam, egy kezemen megszámolom hány tetszett. Torokgyíkos kistesó, árva kislány szexuális zaklatása és kínzása, ágyban döglő nyivákoló orosz papi, hisztizve szenvedő német hapsi, nem autentikus török kori várostrom, meg egyéb dögunalom és szenvedés a köbön olvasmányok voltak. Hát kösz szépen, nekem ez nem kell. Például Verne, Fekete István, Asimov az rendben van. Csak sajnos a legtöbb kötelező ezek nyomába sem ér. Túl rövid az élet és túl sok valóban élvezhető könyv van ahhoz, hogy olyanokra pocsékoljuk, amelyeknél könyörögni kell magunknak, hogy ne hagyjuk abba az olvasást. Nem is csodálom, hogy a lakosság nagy része gyűlöl olvasni. Sikeresen meg lett utáltatva velük az iskolában.
2022. okt. 15. 20:31
 22/22 anonim ***** válasza:
Most miért lettem lepontozva? Mert klasszikusokat olvasok??? Nem csak a kötelező olvasmányokj azok! Nem árt tájékozódni
2022. dec. 17. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!