Aki könyvjutalmat kap a kitűnő/jeles bizonyítványért, a jutalomkönyvet el szokta olvasni vagy nem szokott érdekes lenni? Milyen könyveket adnak és hányadik osztályban?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 17:41
1/10 anonim válasza:
Esete válogatja. (Ezmiez a kérdés?)
2/10 anonim válasza:
Én mindig elolvastam, persze ehhez kellett, hogy a tanáraim mindig figyeltek arra, kinek mit adnak.
3/10 anonim válasza:
Én is elolvastam mindig mert imádtam olvasni
4/10 anonim válasza:
Én is imádtam olvasni, de bevallom volt, amit ki se nyitottam. Nem tudom mi alapján válogattak, de nem igazán vették figyelembe, hogy kit melyik könyv érdekelhetne. Nálunk sajnos inkább ilyen kötelező olvasmány jellegűeket adtak és azokat se úgy, hogy legalább annak a korosztálynak megfelelő legyen. Pl. 8 évesen a Mobi Dicket kaptam, erre még mindig emlékszem. Pár évvel később ezt mondjuk pont elolvastam, de akkor se értem, hogy ezt hogy gondolták.
Amúgy nincs ilyen, hogy hányadik osztályban mit adnak, ez teljesen változó.
5/10 anonim válasza:
Változó, volt amit napi szinten forgattam, régen rongyosra nézegettem, olvastam könyveket. De van amit szinte ki sem nyitottam.
Volt például egy váras könyvem, azt felnőttként vettem elő, mert mostanában már sokat bejártam.
6/10 anonim válasza:
Nem. Többnyire valami érdeklődésemmel ellentétes, vagy koromnak nem megfelelőt kaptam. Kb 1 van amit olvastam, rövid volt, és érdekességek voltak bemne a középkori várakról ilyen hatodikosoknak való szinten. Még jo, hogy pont hatodikos voltam akkor
7/10 anonim válasza:
-ben kaotam mondókás mönyvet. A mai napig megvan. Pár éve az egyik kisgyerek-rokonomnak olvastam belőle. Kislány koromban sokat olvasgattam.
9/10 anonim válasza:
Elsőben egy nagyon bugyuta verseskönyvet kaptam, elolvastam, de nem tetszett, negyedikben pedig egy újrapapírra nyomott(olcsóbb fajta), nem sorkizárt (kifutottak a sorok a lap széléig) könyvet talán Don Quixote-ról. Azt nem olvastam el, mert túl fiúsnak gondoltam
10/10 anonim válasza:
Nálunk általában azokat a leakciózott könyveket adták, amiket senki nem vett volna meg magától. Vicces, amikor a boltban látod ugyanazt a könyvet 600 Ft-ért, amit pár hete kaptál jutalomként. Úgyhogy én emlékeim szerint egyet sem olvastam el. Mondjuk a mélypont (ha jól emlékszem) egy vers/prózamondó versenyen volt, ahol az oklevél mellé kaptam egy romantikus mangát is. Nagyon örültem neki negyedikes fiúként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!