Érdekes, ha egy iskola csak szeptemberre hajlandó ebédbefizetést felvenni? Noha elvileg a teljes tanévre is be lehetne fizetni előre akár, de a suli most CSAK szept végéig engedi
"és nem akar plusz munkát csinálni magának azzal, hogyha átállunk távoktatásra, akkor egyenként minden szülőnek visszautalja az ebédpénzeket."
de ha ez ennyire nyilvánvaló egyszerű és ésszerű, akkor megkérdezem miért nem csinálja ezt az összes iskola az országban?
Hát akkor csak magukkal szúrnak ki a féléves előre beszedett ebédpénzekkel....
vajon miért nem ezt csinálja az összes?
Az elmúlt 1,5 évben sok hirtelen lezárás következett be. Egyik nap azt kommunikálta a kormány, hogy nem zárják be az iskolákat, következő nap bezártak mindent is.
Bizonytalan a helyzet, teljesen jól csinálják, hogy csak havonta lehet fizetni. Felesleges adminisztrációtól kimelik meg magukat.
Egyenként én is optimista vagyok.
Mi a gond?
Ha meg egy évre lenne kötelező a befizetés akkor azon menne a sopánkodás hogy kinek van pénze egy egész évet egyben, előre kifizetni.
Én még nem is hallottam olyant hogy egy évet egyben kéne kifizetni.
De lehet hogy lejár a konyha szerződése, és még nem eldöntött hogy ki és mennyiért fogja októbertől üzemeltetni a menzát. Ráadásul ki tudja most megmondani hogy egy év múlva mennyi lesz a menza önköltségi ára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!