Nah, várjátok már a Szeptembert gyerekek?Jövőhéten iskola!
Amikor én jártam iskolába, ilyenkor már teljesen depressziós voltam, hogy még néhány nap és kezdődik elölről a borzalom...
Nagyon rossz volt!
Aki meg azt mondja, hogy "visszasírod még az iskolai éveket" Azt még ma is szívesen képen törölném egy vaslapáttal.. :D
29F
Én igen, bár nekem akkor még beavatás lesz (egyetem), úgyhogy leginkább csak ismerkedni, inni és adminisztrációs feladatokat fogok csinálni szerintem.
Amúgy, míg fiatalabb voltam, a középiskolai évkezdést nagyon vártam. Gólyaként a kíváncsiság miatt, utána meg, mert jó osztályon volt.
Alsóban is vártam a nyár végét, mert szerettem az összevont osztályunkat, osztályfőnökünk is jófej volt.
Felsőben viszont nem vártam, már 5.-be összeszorult gyomorral mentem, majd utána mindig azt kívántam, bár hosszabb lenne a nyár/ne kéne ebbe a lepratelepbe járnom többet. Bár 7.-8. már annyira nem volt szar, előtte sokat bántottak, 8.-ban a saját barátaim cukkoltak (a 100 kilós azzal, hogy kövér vagyok(65-70 voltam) , túl sok a szemöldököm, alacsony vagyok (nála 3 centivel kisebb), túl kicsi a mellem (valóban nem nagy, de neki 35 kg előnye volt, mégis csak fél kosárral előzött meg), az alacsony azzal, hogy alacsony vagyok, egy magasabb szintén kövérnek mondott, ketten (a kövér és az alacsony) a személyiségeket ócsárolták, nagyképűnek, könnyűvérűnek nevezték, azt állították, lenézem őket, kiabáltak velem, az arcomba nevettek aztán csodálkoztak, hogy a bankettről hazamentem, mikor ott is csak nevettek rajtam, úgyhogy mielőtt sírni kezdtem, elpucoltam, hosszan mentem haza, senki meg ne lásson, de futottam (magassarkúban!) nehogy valaki utolérjen, ja, és mindhárman kinevettek, mikor azt mondtam, nem tudom hol kell alul kihúzni a szemem😅)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!