Szeptembertől vajon újra indulnak az óvodák? Nagyon mondják a második hullámot (koronavírus). És lehet emiatt újra kimarad egy kis idő a gyerekeknek?
Az én lányom most is jár oviba. Egész nyáron, mert dolgozunk. Muszáj. Csak 2 hét szünet van.
Amúgy a kormányinfón ma jelentették be, hogy indulni fog a tanév rendesen.
#3 De, oké, én ezt értem, hogy Október-November megint zárást hoz, de akkor mi értelme megint annak, hogy belerondítunk ismét a hagyományos oktatásba majd egyszercsak egy hirtelen pénteki bejelentés után mindenki kapkodjon, meg stresszeljen az átálláson? Szerintem nagyon nem jól csinálják, másképp kellene. Természetesen figyelembe venni a szülőket akiknek nincs szabadságuk.
Én úgy oldanám meg, hogy a felsősöknek már szeptembertől digitális oktatást vezetnék be (ilyen korban már önállóbbak, nem igényelnek szülői felügyeletet, ráadásul a mai generációban már szakszerűen tudják segítség nélkül kezelni a számítástechnikai felületeket), az alsósoknak pedig legalább maradna sokkal nagyobb terük, be lehetne vezetni, hogy több csoportokban tanulhatnának az iskolákban.
Azon felsősök pedig akik nem tudják anyagi helyzetükből függően megoldani a távoktatást, az állam segítséget nyújthatna nekik egy internet beköttetéssel illetve alap számítástechnikai eszközzel. Bőven lenne rá pénz a több milliárdokból ami állítólag a vírus elleni védekezésre van félretéve.
Még most lesz Augusztus elseje, van egy hónap rá felkészülni. Nem is értem, miért nem így csinálják.
Most belerondítanak az egészbe, majd 2 hét múlva elkezdenek variálni, semmi értelme,logikátlan az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!