Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Roxfortos házba kerülné...

Melyik Roxfortos házba kerülnétek a legszívesebben és miért?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 20. 13:26
A kérdező szavazást indított:
Griffendél
Mardekár
Hugrabug
Hollóhát
53 szavazat
 1/5 anonim válasza:
98%
Mardekár vagy Hollóhát, talán inkább a második. Mondjuk úgy remekül érezném magam, ha bezárnának egy könyvtárba és időnként dobnának be kaját :D
2022. ápr. 20. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Mardekár mert nem esztelenül bátrak hanem logikusnak.
2022. ápr. 20. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Griffendél semmi szín alatt nem, mert nem éppen a bátorságomról vagyok híres, Hollóhát úgyszintén nem, mert a tanulás sem volt soha a legfőbb erényem.

Nos, ezek után, a hiúbb felem szívesen választaná a "vagány" Mardekárt, de ugyanakkor szerintem a Hugrabugosok körében érezném mégis a legjobban magam.

Amúgy néha tudok irtó gonosz lenni, máskor meg annál jóságosabb.

Szóval én valahol Hugrabug és Mardekár között ingázok és az a poén, hogy rengeteg süveges tesztet is kitöltöttem és a statisztikák is ezt mutatják.

De végeredményében talán mégis a Hugrabugot választanám, úgyhogy az én személyemben lenne egy néha gonoszkodó, néha zsémbes tagja a legszelídebb roxforti háznak.

Alapos kivesézés után tehát legyen a: HUGRABUG!

2022. ápr. 21. 08:07
 4/5 anonim válasza:
28%
Szerintem én azért lennék Hollóhátas, mert az osztály egyik legjobb tanulója vagyok és mert nem vagyok bátor se ravasz és főleg nem hűséges
2022. ápr. 21. 17:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez egy fura kérdés. Egyik nap láttam egy videót arról, hogy Roeling nem túl jól mutatta be a házakat, NE, MÉG NE PONTOZZ LE! Szóval igazából a Grifendélben minden arany, a Holóhátasok stréberek, a Hugrabugosok nem yok vizet zavarnak, a Mardekárosaok pedig mind gonoszok és szadisták.

Pedig ez nem igaz. A Hollóhát és a Hugrabug csak töltelék, egyik diákja sem kap semmi sztorit, karakterfejlődést, csak ott vannak Harrynek, mint valami NPC-k valami videójátékban. A Mardekárosok közül mindenki köcsög. Ez is hülyeség. Attól még, hogy valaki ravasz, nem lesz rossz ember, sőt! Ráadásul a Mardekárosoknak sok ambíciójuk van. Ez azért nem rossz. Herryékkel egyidős Mardekárosok közül megismerünk kb 5-öt (Draco, Crak, Monstro, Pans, meg az a Buldocce, vagy hogy írják), a későbbiekben pedig szinte mindenki, aki gonosz, oda járt. (Kivéve Féregfarkot). Ez nem túl reális.

Egy szó mint száz, én Mardekáros lennék, az vonz a leginkább.

Esküszöm, nem vagyok gonosz!

De ehy szó mint száz:

2022. szept. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!