Ha a Tűz és jég dala világában élhetnél akkor mi lennél a legszívesebben?
Figyelt kérdés
#Trónok harca #Kardok Vihara #A tűz és jég dala #Varjak lakomája #Királyok csatája #Sárkányok tánca #George R. R. Martin #Tél szelei
2017. szept. 24. 12:40
3/15 cathilina válasza:
Talán R'hllor egy papja valahol Asshai környékén - minél messzebb Westerostól.
4/15 anonim válasza:
Egy igazán híres és remek harcos Khal. :)
6/15 Gags válasza:
Jól értelmeztem? "Mi"?
Én ez a fegyver lennék ami végez Catel, miután annyit sanyargatta már a Lannistereket.
7/15 anonim válasza:
6. Akkor nem fogsz neki örülni, amikor feltámad, hogy tovább sanyargassa őket.
8/15 anonim válasza:
Egyik előző: a "mi" nem csak állatot vagy tárgyat jelenthet, hanem munkát is.
Valszeg egy paraszt lennék, aki az urát szolgálná, amiért lófäszt se kap cserébe.
9/15 Gags válasza:
Utolsó, ezen jól nevettem :'D Bár feltámad, de az csak örömmel tölt el. Megsebzett, ronda és a saját nevét is letagadja. Gyászolja elvesztett fiait... örökké benne él a gyász. Csak egy megtört porhüvely ami életben van úgyan, de nem él. Igazán rászolgált.
10/15 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy valaki, aki tudna nyitni egy idő- és térkaput Középföldére.
Alapvetően nincs bajom Martinnal, de nem akarok egy olyan világban élni, amit ő ír... (Mondjuk az 100, hogy legalább nem élnék sokáig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!