Titeket milyen témájú könyvek érdekelnek? Milyen kömyveket olvastok/olvasnátok a legszívesebben? Miről szólna?
Én kizárólag szórakoztató irodalmat olvasok. Preferált műfajok: fantasy, horror, sci-fi, illetve ezek keveréke, de egyébként bármilyen témájú/műfajú könyvet szívesen elolvasok, ha érdekes a története.
19/F
Leginkább sci-fit olvasok, mind klasszikusokat, mind mai, népszerűbb könyveket. Utóbbiak többnyire disztópikus vagy poszt-apokaliptikus témájúak. Egyébként vevő vagyok bármire, ami nem agyatlan akció vagy romantika, hanem intelligensen kezeli az adott műfaj eszközeit. Úgy gondolom, ha egy író mindenképpen bele akar tenni valami cselekményrészletet a könyvébe, akkor találjon is rá valami jó okot.
18/L
14/L
A krimi, thriller könyveket szeretem a legjobban 3:).
Sztm nagyon érdekesek..Amit utoljára olvastam az a Lány a vonaton volt, és nagyon tetszett kivéve a legvége. A misztikus filmeket/ könyveket gyűlölöm mert semmi valóság alapjuk sincs szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!