Piton és Malfoy az eredeti tervekben is "meg lettek váltva" úgymond a végére, vagy csak a közönségkedvenccé válásuk miatt kaptak ilyen befejezést?
Rowling azt állítja, hogy Piton történetét mindig is így tervezte, és állítólag Alan Rickmannek is előre elmondott olyan dolgokat, amik akkor még meg sem voltak írva. Hogy ez összességében mennyire igaz, azt persze nem tudni, de logikus lenne, hiszen Harryék is szinte minden részben gyanakodtak rá, az olvasó is, mégis olyan befejezést kapott, amilyet. Ráadásul Piton szerintem inkább a sorozat végére lett közönségkedvenc ("always" és társai), szóval nem hiszem, hogy közben a rajongók drasztikusan megváltoztatták volna Rowling terveit.
Malfoyról én nem tudok semmit, de nem gondolom, hogy hősies lezárást kapott volna. Sőt, többektől hallottam, hogy várták, hogy majd az utolsó pillanatban átáll Harry oldalára vagy egyértelműen szembemegy a szüleivel/Voldemorttal, de végül ez ugye nem igazán történt meg.
piton-t inkább a karaktere miatt szerették meg
draco malfoyt pedig a színész miatt ":D egyrészt tény nagyon jól állt neki az a stílus és öltözködés valamint tény eléggé jó képű lett (nézze meg mindenki a valóságban) de amúgy draco karaktere egy hatalmas elvesztegetett lehetőség volt!
és de a könyvekben draco szembe megy voldemorttal! és nem azért mert lássa hogy már voldemort veszít pont ellenkezőleg! mikor a végső harc van draco oda dobja harrynek a pálcáját meg mentve a haláltól!
szóval valós érdeme van neki
pitonról pedig tényleg már az első rész óta tervezi!
minden részben gyanakodnak rá és még is valami jót csinál
"mikor a végső harc van draco oda dobja harrynek a pálcáját meg mentve a haláltól!"
Ez nem igaz. A filmhez forgattak egy ilyen jelenetet, de nem került bele, a könyvben pedig főleg nem ez történik. Draco pálcája ráadásul akkor már amúgy is Harrynél van.
4 igen tényleg! rosszul emlékeztem ":D
a filmhez tervezték végül nem került bele ellenben a játékban benne van DE szerintem így sokkal logikusabb lenne! ha csak azt nézzünk hogy a félvér herceg során mennyire bűntudata van és még dumbledort sem volt képes megölni és konkrétan kényszer miatt cselekszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!