Harry Potter: Fred és George Weasley személyiségében van bármi eltérés?
Azt tudom hogy külsőre a könyv és a film szerint is teljesen egyformák, de én így hirtelen belegondolva nem emlékszem hogy lett volna bármi eltérés a személyiségükben sem... Volt ilyen? Tehát amit egyik csinált, a másik nem, amit egyik szeretett, másik nem, vagy úgy alapból bármi?
Csak azért gondolkodtam el ezen, mert fura hogy kvázi két klón lett belőlük, az oké hogy egyformán néznek ki, de a viselkedésük, stílusuk lehetett volna más.
Fred valamivel dominánsabb, bevállalósabb közülük (pl. Angelinát simán elhívja a bálba), több vicces beszólása volt, hajlamosabb volt másokat (pl. Dudley-t) megtréfálni. George nagyon picit visszafogottabb volt nála, de azért valóban könnyű összekeverni őket, ha valaki nem figyeli annyira, melyik megszólalás vagy megmozdulás melyikükhöz tartozik. Inkább a 4-5. résztől vehetők észre a köztük lévő kicsi különbségek.
Egyébként vannak ikrek, akik ilyenek. Közel sem mindenki, még az egypetéjű ikrek közül sem, de előfordul, hogy ilyen szinten "cinkostársként" tekintenek a másikra.
+ a saját anyjuk is összekeveri őket az első filmben, annyira egyformán néznek ki. Bár az is igaz, hogy ők meg trollkodják őt azzal, hogy Fred kiadja magát George-nak, George pedig magát Fred-nek.
Mondjuk az se segít, hogy a hangjuk is teljesen egyezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!