Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG, csak nekem tűnt fel?

SzJG, csak nekem tűnt fel?

Figyelt kérdés

1. Kinga Reni előtt mindig rossznak állítja be Cortezt, de az utolsó részben az osztálykiránduláson azt mondja, hogy Reni hibázott.

2. Virág az első részben nem szívesen megy állatkertbe, de aztán él-hal a cuki kisállatokért és kecskéket simogat.

3. A wellnesszülinapon Kinga megijed, hogy egy szobában alszik Dave-vel, de az egy szoba miatt még nem kötelezö sze❌elni, simán csak aludhatnak is.

4. Renire haragszanak a kitalált franciák miatt, pedig Kinga találta ki.

5. Cortez nem akarja elmondani Reninek hogy mikor szeretett belé, ezt miért kell titkolni?

6. Reni hogyhogy nem kövér? Nem sportol, csak édességeket eszik. És mond olyanokat esténként, hogy ,,találtunk pudingot" meg hasonlókat, nyilván az anyja veszi, de nem tűnik fel neki, hogy ezek a kaják eltűnnek?

7. A suli hogy lehet ,, nívós iskola" amikor minden hülyét felvesznek oda, a tanárok nem tudnak fegyelmezni, nyilván csak a pénzért tanítanak ott, és Arnold ha olyan okos akkor miért nem egy erősebb suliba ment?

8. Amikor Reni beszélt Petivel, a srácok tök bunkók voltak vele, pedig semmi rosszat nem csinált.

9. Ricsi és Virág tudták hogy a barátaik szerelmesek egymásba, de nem mondták el. Tényleg olyan jó barátok voltak?

10. Ezeket nem nevelik a szüleik? Ami Zsoltiékból nagyon hiányzik, az a tisztelet. Udvariatlanok a tanárokkal, feleselnek, gusztustalanok, és ha büntetést kapnak (jogosan) még ők vannak felháborodva.

11. Laura nem írta le R+C első közös éjszakáját, mert hogy 10-12 évesek is olvassák, de ez a 21. század, már az ovisok is tudnak a legalapabb dolgokról. És a Bexiben részletesebben le van írva, pedig azt is olvashatják fiatalabbak.

12. Ricsi miért olyan hűdejófej?

2022. febr. 9. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 vékony és vékony közt is hatalmas különbség van. Kinga sportol (lovagol) versenyszinten, és egy karót nyelt maximalista. Neki egy gramm feleslege sem lehet, és a testzsírszázalék is fontos tényező. Ő a sztoriban a sportos vékony. Reni meg a vékony vékony. Ennyi van a beszólás mögött.
2022. febr. 11. 15:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy arra gondolt, hogy nem olyan sportos, igazad van
2022. febr. 11. 15:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg jól van kezelve a szex téma. Engem már az zavar amia fekete tőr testvériségbe megy (ami egy jó könyv)de mindent leírni részletesen elég zavaró már.
2022. febr. 11. 19:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A bexiben mit írnak le részletesebben?
2022. márc. 3. 18:22
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Az utolsó előttihez. Van egy könyv (B+ Be positive) ami szintén naplóregény, és MINDENT leír, pedig ,,csak" 14+ mint a Bexi. Szerintem ezt jól kezelte az írónő, mint a SzJG-brn, mint a Bexiben.
2022. aug. 17. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!