Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek milyen műfaji...

Szerintetek milyen műfaji beosorolásba illene az alábbi történet?

Figyelt kérdés

Főszereplők:

- 1. karakter: egy sztriptíztáncos, aki azért küzd, mert vissza akarja kapni a lányának a nevelési jogát, plusz a drogos szülei, akik még gyerekkorában elhagyták, visszatérnek az életébe, és mindent próbálnak tönkre tenni

- 2. karakter: egy ex-nyomozó, aki volt "szerelme" után kutat, aki átverte őt, nem akar bosszút állni, de mindenképp szembesíteni akarja a nőt azzal, hogy tudja mit tett és szinte már betegesen gyűjti róla az információkat

- 3. karakter: egy fiatal, exgazdag csaj, akit kitagadott az apja a múltja miatt (nagyon lecsúszott a középiskolában anyja feldolgozatlan halála miatt), ezért elvesztette minden pénzét és fel kell állnia

- 4. karakter: egy nő, akit a fiatalkori prostitúciótól egy gazdag férfi mentett meg, ezért tartozik neki, férjhez ment hozzá, (közben természetesen boldogtalan és félre is lép sokszor) és segíti az illegális dolgaiban

A történetben van a felsorolt karakterek között 2, akik között egy szerelmi szál alakul ki, illetve mindenkinek megismerjük a múltját visszatekintések során. Talán a legfontosabb az, hogy mindenkinek látjuk a küszködését és a múlt démonaival való küzdelmét. Azt, ahogyan próbálnak túllépni, fejlődni és megoldásokat keresni, illetve az útközben érkező akadályokat megoldani.

A történet végén a 4-ből az egyikük meg is fog halni egy baleset által.

2022. jan. 29. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez természetesen attól is függ, hogy miként lesznek leírva a dolgok, de szerintem dráma/thriller, esetleg egy kis romantika is.
2022. jan. 29. 09:25
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Elég sablonosak a karakterek, de ahogy az első is mondta, attól függ, hogy milyen részletesen írod le a jeleneteket.
2022. jan. 29. 09:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem neked kell eldönteni, meg az is változtathat a dolgokon, hogyan írod le a történetet. Én ebből a vázlatból arra gondolok, hogy romantikus dráma vagy szerelmi dráma (bár ezek majdnem ugyan azok). Szerintem ezen elég akkor gondolkodni, ha már megírtad.
2022. jan. 31. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!