Melyik könyvről lehet szó?
Nos,olvastam egy könyvet, úgy 1éve kb, és sikerült elkeverednie a költözés során... :/ az első részt szerencsére be fejeztem, viszont úgy olvastam még annak idején, hogy van egy 2.kiadása is ennek.
Valami olyasmiről szólt az első történet, hogy volt egy közép korú házaspár, akiknek eléggé ellaposodott a kapcsolatuk.. stb.. a nőnek ezáltal elege lett, s ha jól tudom el is utazott...
Közben egy teljesen más történet is képbe jött , szintén egy szerelmespár volt .. ahol a fiú erotikus fotós volt:D (nem tudom másképp megfogalmazni)Voltak modelljei is, köztük a saját barátnőjét is így futtatta be "híresnek" elismerve sok ember elött. A fotós fiú és a barátnője nevére emlékszem egyedül .. a srác John volt,a barátnője pedig Pite... annyi a lényeg így dióhéjban, hogy a végén(ha az emlékeim nemcsalnak :D) Pite és az elsőnek említett házaspár férfije *nevét nem tudom *-* végülis össze jönnek... És így lesz a 2 különbőzőnek indult történetből 1 befejezés.🥲🥲
Esetleg valaki felismerné a könyvet? Bocsi ha értelmetlenné sikeredett egy kicsit, de nem nagyon emlékszem már konkrét jelenetekre, így a végletek sem tiszták. :) köszi előre is a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!