Miért lett olyan népszerű könyv a Galaxis utikalauz stoposoknak?
Figyelt kérdés
mi a varázsa? nektek tetszett?2022. jan. 26. 16:18
2/10 anonim válasza:
Igen, nagyon! Olvasd el, es megtudod mi a varazsa ;)
Persze nem art, ha kalandozos, fantazialos tipus vagy es szereted a scifiket :)
3/10 anonim válasza:
A népszerű dolgok általában azért népszerűek, mert sok embernek tetszenek.
5/10 anonim válasza:
Hogy is volt? Ha tudjátok a kérdést, értitek majd a választ is?
:)
6/10 anonim válasza:
3
Ez még nem elég indok. Attól, hogy valamit sokan szeretnek, még nem biztos, hogy értéket képvisel (pl. mulatós zene). Tehát a könyv népszerűségéhez ez még kevés.
Nem azért jó a könyv, mert sokan szeretik.
7/10 anonim válasza:
6, a népszerűség azt jelenti, hogy egy adott dolgot sokan ismernek és szeretnek. Az, hogy milyen értékeket képvisel, teljesen más lapra tartozik.
8/10 anonim válasza:
Egyelőre csak tervben van a könyv és a film. Eddig még nem volt hozzá szerencsém, de van egy olyan érzésem hogy tetszeni fog.
9/10 anonim válasza:
Nekem a film nem tetszett. Nem volt rossz film, csak en olvastam mar elotte az 5 kotetet tobbszor is, es hat szerintem eleg szegenyesre sikerult a film, a konyvhoz kepest. Ettol meg maga a film nem rossz, csak ne a film alapjan iteld meg a sztorit, mert konyvben sokkal jobb, tartalmasabb, viccesebb volt. Szerintem ugy lett volna jo, ha mind az 5 konyvnek csinalnak egy-egy filmet, mert igy a fele sem kerult bele, es ami igen, az is olyan erzest kelt, mintha csak gyorsan el lenne hadarva a tortenet.
10/10 anonim válasza:
En nem vagyok nagy sci-fi rajongo, de igy is nagyon tetszett, vegig olvastam az osszes kötetet. Humoros, egyedi es végig leköt. Nekem a film is tetszett, persze azt nem vitatom, hogy a konyv sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!