Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem motivációs...

Tudnátok nekem motivációs könyvet ajánlani azzal kapcsolatban, hogy hogyan építsem fel a jövőmet?

Figyelt kérdés
Persze ezt nem szó szerint értem, nyilván magamnak kell kitalálnom. Egyszerűen csak valami löketre lenne szükségem, ami elindít a megfelelő irányba, egy kis motiváció/útmutatás. Mert az igazság az, hogy tényleg nem tudom mihez kezdjek, mivel foglalkozzak, és ez nagyon frusztrál. Bár még csak 16 éves vagyok, így van időm kitalálni, de szeretnék minél előbb egy kis támpontot, amiről már el tudok indulni (ami nagyon fontos, hogy ez a jövőképet csak a karrierre vonatkozóan kérdezem) . Tudtok esetleg könyvet ehhez, olvastatok hasonlót ami szerintetek hasznos volt? Nagyon megköszönném!

2022. jan. 20. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

könyvet nem tudok, de ami elég inspiráló volt nekem az a Naruto! (Anime) az hogy mindig talpra áll és soha nem adja fel elég inspiráló volt nekem! valamint azt mondják a Dragon Ball is ilyen inspiráló Anime,

nem hiszem hogy nagy segítség volt ez, de azért remélem valamennyire talán tudtam segíteni!

2022. jan. 21. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:

évtervező: [link]

vannak tesztek, amiket kitöltve az ember tán kap valami képet, hogy mi állna hozzá közel.

Van az a feladat is, hogy: Egy milliomos felajánl neked 50 M Ft-ot, ha két percen belül leírod, hogy mit szeretnél belőle elindítani?

Aztán ugyanígy, csak a két perc alatt valami a társadalom számára hasznos dolgot kell mondani.

2022. jan. 28. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!