Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik vámpíros könyv tetszett...

Melyik vámpíros könyv tetszett nektek a legjobban, és miért?

Figyelt kérdés
Amit olvastatok, természetesen :)
2010. szept. 8. 20:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
True Blood sorozat,most daráltam be a 10. kötetet.
2010. szept. 10. 21:03
 12/25 anonim ***** válasza:

Stephen King: Borzalmak városa

Nem bírom a tipikus vámpíros könyveket (pedig olvastam 1-2-t, mert kaptam egy barátnőmtől)

2010. szept. 10. 22:13
 13/25 A kérdező kommentje:
Fél úton a sírhoz rajongó: Nem te ajánlottad nekem? :):):)
2010. szept. 17. 00:00
 14/25 anonim ***** válasza:

Cat és Bones sorozat, szintén. Imádom, nem rég fejeztem be a 3.-at és húúú, nem gondoltam volna hogy tud még valami izgalmasat beletenni, de megcsinálta.

De örök kedvenc marad az Anita Blake sorozat. Imádok mindent ami benne van, igaz a szex a 7. kötettől már egy kicsit sok, de ettől függetlenül, veszettül élvezem. Már vagy milliószor olvastam, oda-vissza. 20/L

2010. szept. 17. 07:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én. itt a gyk-en? linkeld be a kérdésed akkor megtom mondani. :)
2010. szept. 17. 09:56
 16/25 A kérdező kommentje:
2010. szept. 17. 11:31
 17/25 A kérdező kommentje:
ja, nem! ott a kérdezőm 17 volt :) Mind 1 csók neki :):):)
2010. szept. 17. 15:29
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem én voltam. de itt nagyon sok helyen ajánlottam. :)
2010. szept. 17. 17:53
 19/25 anonim válasza:

Nekem először a Twilight volt. Gondolom azt nem kell részletezni, hogy miért =)

Aztán utána jöttek a jobbnál-jobb könyvek =)

True Blood: mert imádom a vért, sok benne az izgalmas, váratlan fordulat, igaz kicsit sok benne a szex, de attól még a 3. kötetéig végigolvastam és mindegyiket imádtam =D

Evernight: végre nem úgy volt, hogy egy ember szemszögéből, hanem egy vámpíréból és meg lehet benne tapasztalni, hogy mit érez a vámpír =)

Vámpír naplók: az annyira nem tetszett, de lehet csak azért, mert közbe más kötötte le a figyelmemet. De majd újra elolvasom és lehet, hogy akkor már jobban fog tetszeni =)

most egyenlőre ennyi jut eszembe, de mindegyik nagyon jó. régen én se szerettem olvasni, de mostmár imádok és ezt a vámpíros és a vérfarkasos könyveknek köszönhetem =)

13/L

2010. szept. 17. 18:18
 20/25 anonim ***** válasza:

Darren Shan... nagyon sok könyvet olvastam már, de csak DS (vazz ez lehetne Danielle Steel is fujj) könyveinél volt az, h egyetlen sort sem untam :D

15L

2010. szept. 17. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!